Friday, April 6, 2007

Nagypéntek

   Ma szerettem volna kicsit ünnepélyesebb lenni, mint máskor, hiszen Nagypéntek van, de nem nagyon sikerült. Már két napja tart a gyerekeknek a húsvéti szünet, úgy hogy a nap nagyjából róluk szól. Ráadásul délután négyig vendég gyerekem is volt. Vele nem volt gond, az enyémek veszekedtek állandóan, hogy kinek is legyen a legjobb barátja a Luca, szegény meg hol egyikhez, hol másikhoz csatlakozott. Volt perpatvar bőven.
  Estére elcsendesedett a csapatom, és le kell, hogy írjam, mit mondott Sára a vacsoránál, mert nagyon tetszett. Így beszél a jövendő szociális munkás: " Anya, ha én végignézek ezen a családon és a lakásunkon, azt látom, mennyi mindenünk van. És másrészt meg annyi szegény gyerek van. Mindig eszemben van az a kép, ahol egy szegény kislány ül a földön, és a kezében tart egy üres edénykét (egy fényképalbumban látta). Sokat gondolok rá. Nem tudom elfelejteni. De nem is akarom elfelejteni." Hiába na, az ÉN gyerekem :)
  Holnap kirándulni megyünk Tibivel. Hegyet mászunk Ausztriában. Mondjuk, egy rendes háziasszony nem ezt tenné ünnep előtt, de én sose mondtam, hogy az vagyok. Majd teszek fel képeket holnap este!

No comments: