Thursday, April 19, 2007

Blogszakértés

  Kezdek rájönni, hogy nincs az életnek olyan területe, aminek ne lenne szakértője. Most olvastam, hogy még a blogozásnak is van. Amúgy nem mond butaságot. Szerinte az internetes naplóírás jó, csak arra kell vigyázni, hogy a virtuális közösséghez való kötődés ne szorítsa ki a valóságos kapcsolatokat. Illetve arra, hogy a blogban megjelenő személyiség összhangban legyen az igazival, mert ha nagyon eltér, ez problémát fog jelenteni a hétköznapokban.
  Megígérem, vigyázni fogok ... De azért jó, hogy azokkal az emberekkel, akikkel eddig semmiféle kapcsolatban nem voltam, most legalább virtuális közösséget alkotok. Sokkal jobb, mint a semmi:)

2 comments:

Időbeosztás-guru said...

Márta, hamarosan te leszel a legjobb blogszakértő! Hozzád fogok majd tanácsért fordulni, hogy hogyan lehet egy blogot vonzóvá és népszerűvé varázsolni :)
(csak azt a tanácsot ne add, hogy három gyerek kell hozzá...)

márta said...

Pedig nem árt, ha van:) Én azért is kezdtem el blogozni, mert az ő fejlődésüket akartam megörökíteni, hogy majd elolvashassák. De azt hiszem, végül is nem csak erről szólnak a post-ok, de ez menet közben alakult így.