Friday, April 27, 2007

Csipp-csupp

  Ma reggel Enikő nem akart menni óvodába, mondván "Fáj a sívem." Kérdeztem, mitől fáj, erre ő :"Nem tudom, pedig nem is rugott bele senki." Hát ajánlom is, hogy ne rugjon bele senki semmiféle értelemben, mert annak velem gyűlik meg a baja :)
  A napokban vettem egy cd-t, le volt árazva, nem ismerem az énekesnőt, de a neve Gloria. Abban a meggyőződésben voltam, hogy egy Gloria nevű énekesnő csak gospelt énekelhet. Pedig nem, és meg is bántam, hogy megvettem. Milyen dolog az, hogy egy Gloria nem gospelt énekel!?
  Fura, hogy néha ránézek egy emberre, és abból következtetek egy névre. Például van egy szomszédunk, akit Zolinak hívnak, de T. és én is nagyon sokáig úgy hívtuk, hogy Balázs. Mert pont úgy néz ki, mint egy Balázs.
  Tegnap egy órát kellett várnom Sárára a zeneiskolában, és azzal szórakoztam, hogy figyeltem az előttem elsétáló növendékek öltözékét. Főleg a tinilányokét. Úgyis le vagyok maradva divat dolgában. Arra a következtetésre jutottam, hogy idén a következő a divat: térdig vagy picit térden alul érő cicanadrág, rá rövid bő vagy szűk szoknya, színes zokni. Vagy: hosszú nadrág és rá egy 
akármilyen hosszúságú ruha. Pedig régen, amikor Anyu nadrágot és ruhát is adott rám 
vasárnaponként, hogy meg ne fázzak, mennyit morogtam...Most meg ez a divat. Divatdiktárorok voltunk, és még csak nem is tudtuk...

3 comments:

csillag said...

és hogy néz ki egy Balázs? :))

Anonymous said...

én is emlékszem arra hogy tényleg ugy öltöztettek minket hogy nadrág aztán meg szoknyát kaptunk rá...én is mindig haragudtam,milyest imaházba értünk a nadrágot levetettük:))

Anonymous said...

az elöbbi beirás én voltam Marika:)