Thursday, April 5, 2007

Virágos jókedv





  A tegnap délutánt T. szüleinek a telkén töltöttük. Bár sütött a nap, nagyon hideg szél fújt. Aki ismer, tudja, hogy nem vagyok kertészkedés-rajongó, ezért míg a többiek tettek-vettek a kertben, én fotózgattam.
  Naplopónak köszönöm a nyuszis linkeket, megnéztem őket, és az a magyarázat tetszett a legjobban, hogy a nyuszi valószínűleg teljesen véletlenül és tévedésből keveredett be a Húsvétba. Ez már világos beszéd. Azért nagyon aranyos állatka, bár meg kell hogy mondjam, eléggé büdös. Én már csak tudom, a múlt évben egy hétig gondoztam a fürdőnkben három nyuszit Húsvét körül. A legérthetetlenebb az volt, amikor szétrágták a szappant.

8 comments:

Adona said...

ugyes lanyod van
es szepek a viragok :)

Időbeosztás-guru said...

Na, most én a virágokkal vagyok úgy, mint te az autókkal. Szóval az a narancssárga virág nagyon tetszik, de hogy milyen fajta, azt nem tudom. :)

márta said...

Hát azt én sem tudom. Kár, hogy nem a másik kettőt kérdezed, mert azokat tudom, és akkor felvághatnék előtted...

Időbeosztás-guru said...

Akkor mondjad a másik kettőt, mert azokat sem ismerem.

márta said...

Ibolya és viola.

Anonymous said...

Az a sárga a körömvirág vagy másik nevén sárgavirág avagy calendula officinalis. Finom, én nagyon szeretem a belőle készült teát.

Időbeosztás-guru said...

Jaj Krisztina, képes lennél azt a szép virágot megfőzni?? Én arról áradozok, hogy milyen szép, te meg hogy milyen finom...nahát, no comment :))

Anonymous said...

Azt a sargat mi a gyogyszertarbol "galbenele" néven szoktuk kérni. Hasznos gargarizalasra, ha faj a torkod. Nahat, ez rosszabb, mint meginni, nem ?