Monday, February 11, 2008

Reggel van, meg

minden...A teámat véletlenül beleöntöttem a kávémba, ezért most evés-ivás helyett pötyögök, a hétvégén úgyis nyugtotok volt tőlem...Apropó hétvége...két dolog összegeződve, mint tanulság: 1. soha többet Pesten autóval közlekedni, 2. soha többet vattacukrot venni a gyerekeknek. De: 1. egyszer elmenni a Planetárium felnőtteknek tartott műsoraira is, 2. egyszer elmenni a Normafához nemsáros időben is.
Amúgy hamarosan lesz két új könyvem: ez, meg ez. Már alig várom...Főleg a Mérő László-könyvre vagyok kíváncsi, mert beleolvastam a hétvégén, és alig tudtam letenni. Hiába, van aki azért van, hogy könyvet írjon, más pedig, például én, azért, hogy azt jól elolvassa.
Egyszer Dickens megmondta, hogy a halogatás időlopás. Ezt csak azért mondom, mert mind próbálom halogatni ennek a hétfőnek az elkezdését, pedig a halogatásnak is van határa, és az itt és most van.

4 comments:

Anonymous said...

Nekem már megvan mind a kettő :) Én a Feynman könyvével jártam úgy, hogy alig tudtam letenni, de muszáj volt, mert néha még aludni is kell. És a legvégén, amikor a benszülöttek repülőteréről ir, azt nehogy kirakd a blogodra, mert én akarok róla irni :D
Levente

Anonymous said...

Tudom, hogy megvan, sőt azt hiszem, pont abba a példányba kukkintottam bele, amit te adtál kölcsön...Szóval ez olyan könyv, hogy szerelem első látásra, úgyis jön a valentin-nap...És nem tudom hogy miért, nem tudok belépni a blogodra, nézd már meg, mi van vele.

Anonymous said...

én sem tudok belépni, csak nem tiltottál ki??!!!

Anonymous said...

Nem tiltottam ki senkit, csak most egy kicsit szünetel a blogom.
Levente