Monday, February 11, 2008

Mondtam én, hogy

itt a tavasz ( Szevasz, Tavasz! ), mert már az első kába tavaszi légy is bezümmögte magát a lakásunkba, meg eltűntek a falonmászós mikulások a házakról, meg itt van az adóbevallások ideje.. ma is érkezett egy elkészítendő, és most már csak a kötelező halogatási fázison kell átesnem, s neki is láthatok bevallani ezt-azt, még azt is, amit nem én követtem el, sőt, csak azt, mert az én munkámtól idén sem nőtt a GDP. Na.
Amúgy megfigyeltem magam, és rájöttem, hogy amikor nincs igazam, akkor védem a nem-igazam igazát a legvehemensebben és leghangosabban, és legdrámaibban, és közben pontosan tudom, hogy színjáték az egész...csak tudnám, miért csinálom mégis. De biztos vagyok benne, ezzel csak én vagyok így, s mostmárimmár, hogy az egész világháló tudja, elég könnyű lesz a játszmáim mögé látni.
És még ilyen se volt, hogy azt várjam, gyűljön már össze egy nagy rakás vasalnivaló, mert azért, mert van egy U2 koncertes dvd-m, és a megnézéséhez-hallgatásához nagyon illik a vasalás művelete. Meg úgy egyáltalán időkihasználás szempontjából is jó, mert az meg már milyen lenne csak azzal tölteni vagy két órát, hogy koncertet nézek? Na ugye.

1 comment:

SKata said...

Én is mindig filmet nézek vasalás közben,valahogy gyorsabban eltűnik a halom.