Friday, February 1, 2008

Ma van a


farsangolás napja, és ilyen lett a Nyuszika. Van egy Kispiroskám is, de ő nem egyedül lett lefotózva, ezért nem tettem fel.
Amúgy a kislányok nagy része 1. vagy tündérke, 2. vagy jégkirálynő, 3. vagy hókirálynő, 3. vagy királykisasszony, 4. vagy hercegkisasszony, 5. vagy királynő, vagy valami ilyesmi jelmezben pompázott, és ez azért jól mutatja ugye, mennyire különböző dolgokra vágynak manapság a gyerekek. :) Nagyon kis édesek, csak elég mereven kell tartsák magukat, hogy le ne essen a sok cicoma róluk.
És nem tehetek róla, nem akartam meglátni-hallani, de már megint észrevettem, ahogy egy Mrs. PerfectParent valami méregdrága bérelt királynősjelmezt fogva, a foga alatt azt sziszegte pityergő kislányának, hogy már megint milyen buta vagy, azonnal hazaviszlek, ha nem hagyod abba, meg ilyenek...Nade én sem vagyok tökéletes, aztán jobb, ha a magam dolgával törődök végülis...

11 comments:

amilgade said...

Szép a "Nyuszikád". Természetes, ha érted, hogy mit akartam ezzel mondani! :-)

SKata said...

Nyuszi nekem jobban bejön,mint akármilyen készen vett cucli-pacli:)!

Anonymous said...

Szerintem is többet ér egy frappáns anya-cucc, mint a méregdrága mű-cicomák.
Én biztos cigánylánynak öltöznék, ha farsangi bálba kellene menjek, de nem kell :(

Tücike said...

Otodikben ciganylanynak oltoztem a farsangra. Annyira jol sikerult a jelmez, hogy amikor atszaladtam egy uzletbe egy kifliert, az elarusitono szinte iritaltan kredezte, hogy en meg mit akarok, gyorsan huzzak ki az uzletbol..

Szerintem szervezzunk felnott farsangi balokat.

márta said...

Itt szokott ilyesmi lenni. Egyszer egy ismerősöm beöltözött Hófehérkének, és a két kb. 2 m-es fickó, akivel ment a farsangra, azok meg törpéknek...

Tücike said...

LOL

Hogy oltozik be torpenek egy 2 meteres ficko?

En most mindenkepp boszorkanynak oltoznek.

Anonymous said...

akkor a cigánylány, ja az már nem lehetek, a cigányASSZONY foglalt!

csongor said...

hajaj, en is ciganylanynak voltam kioltozve meg soimi-patriei idokorszakaban egy valami jelmezbalon :) aztan meg jelmez se kellet otodikben a hosszu hajammal... megkerdeztek tollem egyszer, hogy neharagudjak, lany vagy fiu vagyok :))

Klári B. said...

en bohoc voltam az idei farsangon. :)

Klári B. said...

en az idei farsangon bohoc voltam... :)

márta said...

Látom, ti egy ilyen farsangolós család vagytok...:)