Monday, February 25, 2008

A második


kávém elfogyasztása indokolja ezt a postot...Egyszerűen a kávé és a postolás összetartoznak, ezért. Legalábbis addig, míg egyszer jól le nem öntöm a kalviatúrát... Nem, még mindig nem csomagoltam ki, ha valakit ez érdekelne. De a lépcsőházat már felmostam, mert valami nagyon koszos volt, és tényleg, most én vagyok a soros, úgyhogy nem szidok senkitse. Lelki szemeim már látják, ahogy hamarosan a cbox-ba azt írkáljátok, hogy írjak már kevesebbet, mert ennyit nem tudtok elolvasni. Az a gyanúm, mostanában elég unalmas vagyok, de hát ilyeniskellhogylegyen. ( És senkise mondja, hogy nemis, mert én azt jobban tudom.)Közben meg hasztalan próbálom magam visszatartani újabb fotók publikálásától, mert...mondtam már? ez a legújabb heppem. Mindenfélét megörökítek. Sok örömet okoz, de nem kell megijedni, nem teszem fel az összeset. Mert az meg már milyen lenne. Amúgy elég rossz utazás után az első reggeli készülődés...merthogy nincs az embernek egy tiszta rongya, meg nem találja a fésűt, meg elkeveri a gyerek orvosi igazolását, aztán újat kell írni. Meg ilyenek. Ja, és annál is kevesebb rossz van, mint indulásnál látni, hogy mindenkinek iszonyat sáros a cipője, és nincs már idő megpucolni. De legalább, ha valaki lefotózna minket hátulról, magunk mögött a lehulló sárkupacokkal, azt a címet adhatná a képnek, nagyon eredeti módon, hogy: prodánék vándorlása.
Ja, és a fotót az udvarunkról készítettem (Józsi, ezt kérted?), csak picit homályos talán, de máskor el se indulok sehovase állvány nélkül, aztán élesebb lesz.

11 comments:

Anonymous said...

Látnád az én cipőmet, milyen, miután eljövök munkába ebben az ötcsillagos városban...

Anonymous said...

igy ki van világitva a vár?hejhej én igy nem láttam!:(

Anonymous said...

nekem általában egy teljes hét kell pár napos utazás után is, hogy kicsomagoljak...és nem is vagy unalmas, tudom, hogy mondtad, hogy ne mondjuk, de én akkor is mondom...és gyönyörű a kép...és nagyon élveztem ezt a pósztot!!!

Anonymous said...

Mééég fotót, még-még-még!

Anonymous said...

ejnye de szep a var..es milyen romantikuus is!!!!:P

Anonymous said...

Igen, ezt kertem. Es allvany nelkul is eleg jo, foleg kicsiben. Koszi.

Noémi-Ruth said...

Húúú, nagyon szép ez a fotó, nagyon vágyam, hogy egyszer eljussak a várba . De ami késik, az múlik...

Anonymous said...

Én is köszönöm a képet, és a pósztot:)))

Anonymous said...

a cbox-ba azt irtak... miert nem irsz?? :) szoval birnak olvasni teged a latogatoid :)

vigyazz majd a profizmus utjan... elveszted a varazsat a pillanatnak. alvany, beallitas, fenyviszonyok... tul sok detail mar... es elszall a feher hollo kozben ;)

márta said...

Kösz a tanácsot..:) Még a lelkes amatőr szintjétől is nagyon messze vagyok...Amúgy, van igazad...minek kellene állvány, mikor sokkal izgalmasabb a ruhaszárító oszlopra felkapaszkodva, enyhén szédülve szerencsétlenkedni...ez már csak a jó nosztalgiaanyag miatt is sokkal jobb...:) Az állvány meg dekkoljon továbbra is az ágy alatt. :)

Anonymous said...

hat jah... latod, tudod te :)
alvannyal beallitod, hogy varjal 2-10 masodpercre...
pedig sokkal izgalmasabb az, amikor megtalalod a pozt, imobilizalod magad, s mar nyomnad is a gombot... csakhat eppen akkor kezd el luktetni a lelekzeted a fejedben :)) szoval... zajos kep forever :)