Monday, June 16, 2008

Jó lenne

észrevenni azt a pillanatot, mikor kinyílik a virág, hosszabb lesz a hajunk vagy a kiscsibéből tyúkocska lesz...Mondom ezt annak apropóján, hogy múlt héten még jó volt Sára lábára a tornacipő, erre a hétre pedig már kinőtte. És szerettem volna látni, hogy nő a gyerek lába, és ilyen is csak nekem juthat eszembe, vagy talán mégsem.

5 comments:

Laszlo said...

:D

Hát kellett volna nézzed sokáig.
Vagy lefényképezd egy vonalóz mellett minden félórában...

SKata said...

Pont azt akartam írni,mint Oszkár,hogy láttam valahol,hogy terhes nő pociját fényképezték hétről hétre,mindig ugyanott állt,ugyanolyan szögből vette a kamera-végül összevágták,mint egy filmet.Nagyon érdekes volt,ajánlom szívből a módszert:)))!

Klári B. said...

Hat igen, az oviban is ezzel kuszkodnek az anyukak. Ja es elkepzelhetitek, milyen meglepetes erte az egyik anyukat, hogy az osz elejen bevitt potcsereruha tavasszal, mikor szukseg lett ra bizonyos "baleset" miatt, mar igazan nagyon kicsi volt a gyerekre, es ekkor dobbent ra mennyit not as gyerek. :)
Es most osszel, ha visszajonnek a gyerekek oviba, ugyanugy fogunk mi ovonok is csodalkozni az eszlelt valtozasokon, mint tavaly osszel. :) Mert hat minden kiscsoportos valamikor kozepsosse valik es minden kozepsosbol nagycsoportos lesz. :) es ez igy van rendjen :)

Babi néni said...

Ha ilyen fényképfilm érdekel: http://www.quiltingstudio.hu/blog/ Nála több nyíló virág is van a régebbi kommentek között is, a megnyíló oldalon pont egy kaktusz. :o)

Ilyet egyébként a Picassa is tud (letölthető a google oldaláról) készíteni a képekből, de nem tudom, hogy ő milyen programmal csinálta.

márta said...

Nagyon jók ezek a kaktuszos kisfilmek, köszi.:)
Kata, a terhes-nő-poci n. jó ötlet, ha ez nekem eszembe jutott volna, mikor aktuális volt...:)
Oszkár, az a baj, hogy Sára nem tud sokáig egy helyben ülni, meg aztán, úgyis akkor nőne meg a lába, mikor pislantok egyet, vagy valami.:)