Tuesday, June 24, 2008

Na jó, hagyom

ezt a szünet-dolgot. Igen, pontosan ennyire vagyok kitartó. :) Négy nap. Ez is valami. Kicsit felszínesnek éreztem már, amiket ide írtam, pedig hát na és, ha felszínes? Az élet legnagyobb része ilyen dolgokból tevődik össze. Emlékszem, mikor elköltöztünk ide...az utolsó napokban mindenkitől elbúcsúztunk, és akkor az addig laza baráti, ismerősi kapcsolatok túlcsordultak. Olyasmiket mondtunk ki, amit addig se, azóta se, meg aztán nem is lenne jó túl gyakran, mert nem is tudnánk elhordozni. Az ember lelke valahogy szomjazik a hétköznapi dolgok után (is). És bele is gondoltam, hogy annyi ember naplóját olvasom, és annyira rosszul esne, ha valaki már nem írna, még akkor is, ha csak annyit pötyög be, hogy vett egy pepita kalapot, vagy valami. Fogalmam nincs, miért érdekes ez, de érdekes, úgy látszik, így működünk. És akkor most, jutalomképpen, hogy annyi szépet írtatok nekem, és mert elviseltétek négy napon át a (majdnem) hiányomat :), itt vannak ezek a képek. Csak tőlem (na jó, az első és a harmadik kép Tibi műve, de én mondtam neki, hogy mit fotózzon:), csak nektek, csak most, és csak úgy.


17 comments:

Noémi-Ruth said...

Köszönöm, hogy újra írtál. Egyből megfényesedtem tőle. Valahol Gyökössynél olvastam ezt a szót, azóta megszerettem, mert annyi mindent elmond.

Anonymous said...

Na végre!
reméltem nem tart sokáig...
na de legalább megtudtam, hogy van konyhatündéres blogod is :)

Adona said...

dejo, dejo, dejo :)

Babi néni said...

:o)

Az előbb sikerült a komment máshova.

Szóval egyszer már írtam, de akkor nem került be: Örülök, hogy itt vagy! :o)

Nyugodtan írj mindent, én (is) imádom olvasni és egyáltalán nem tartalak felszínesnek, mert megosztod velünk a gondolataidat. :o) Nem is olvastam még felszínes gondolatot nálad!

Anonymous said...

de jo hogy ujra itt vagy:))Én ez a 4 nap alatt is nemistudomhányszor klkeltem ide...na,de ma nemhiába:))csodálatosak a képek!Köszi!!!!*

Klári B. said...

koszike :)

idrah said...

De jó!!!!
Én sem adtam ám fel az ideklikkelgetést... reménykedtem, és lám ;-) :-).

gza said...

Huhh, azért most kissé megkönnyebbültem...:) Dejó!
Livi (nincs kedvem átjelentkezni, bocsánat)

Anonymous said...

Köszi a képeket is meg, hogy nem hagysz itt minket végleg és a másik blogod annyira jó, csak engem mindig arra emlékeztet, hogy milyen béna vagyok a konyhában - de azért olvasom, hátha ragad rám valami.

márta said...

Mondjuk úgy, hogy pillanatnyi elbizonytalanodás esete áll fenn...:)

SKata said...

4nap:)))?Többnek tűnt!Örülök nagyon Neked:)!Köszönöm a képeket,gyönyörűek,mintha még a hőség is enyhült volna,miközben néztem őket:)))!

Lele said...

A képek nagyon szépek!S most tudod,akármikor csak szükséged van egy lépést vissza léphetsz,mert hüséges olvasó táborod *türelemmel* vár rád.

Anonymous said...

végre, újra írsz!!!
Örülök én is >:D<
Jó hogy olvashatlak :*
Erika

Anonymous said...

lélegzetellállítóan szépek a tavirózsák!!!! (is)

ugye nem baj, ha ismétlem az előttem írókat? örülök, hogy újra írsz.

Laszlo said...

Szóval így, Márta :)

encóka said...

én meg egy nap nem klikkelek ide, és juszt is kibújsz azalatt a csigahzból. nem mintha haragudnék emiatt:)

na végre
meg szép meg minden amit még itt írtak előttem és nem szép elismételni :D

Anonymous said...

jaj de jo hogy nem vagy kitarto:P:P ebben, legalabbis!:D