Saturday, May 9, 2009

Ma úgy alakult,

mert szándékosan úgy alakítottam, hogy kicsi Enikőmmel elmentünk a vásárba félpénzzel. De nem cukrot vettünk, hanem mindenféle kis virágot és növényt.


Vettem egy piros muskátlit, mert lehet ugyan piros muskátli nélkül is élni, de minek. Életemben először láttam sárga muskátlit, hát mit mondjak, kicsit fura volt nekem, én maradok a konzervatív ízlésemnek megfelelő pirosnál...Aztán vettem még mindenféle zöldfűszereket, egyik másiknak már ki is ment a neve a fejemből, egy cukkinipalántát és egy levendulát is természetesen.



És aminek nem tudtam egyáltalán ellenállni, az kérlek szépen a csokoládévirág. Micsoda szép név! Az én virágomon még csak kis bimbók vannak, de ott megszagoltam a kinyílt virágokat és tényleg csokiillatuk volt! Elképesztő. Itt bővebben is lehet olvasni róla, akit érdekel, ne hagyja ki, mert szerintem nagyon érdekes.

6 comments:

Jade said...

Hu, ez nagyon erdekes lehet! Es milyen szepek a viragai! Majd szamolj be rola, amikor viragozni fog, lecci!

penzesbea said...

Eljen a piros muskatli, yeah!!
Nalam is ez marad a meno, az egyetlen, az igazi :) Es milyen jo dolog novenykeket vasarolni, nem igaz?

márta said...

Így van, Bea, tulajdonképpen csak nézelődni akartam, de van aminek nem tudok ellenállni.:)

Renáta baba said...

Irigyellek,hogy ennyi időd van a hobbijaidra és magadra!! :-)

márta said...

Igen, ezt állandóan mondják nekem...csak nincs kedvem mindig elmagyarázni, hogy ugyan nekem sincs kevesebb gyerekem, mint másnak, meg öntisztító háztartással sem rendelkezem, viszont csak én, minden áldott nap kapok másokhoz képest néhány plusz órát. Ez van, kiváltságos személy vagyok. ;)

amilgade said...

:-) Ez a csokoládévirág érdekes lehet. Hmmm...elképzeltem az illatát. Imádom a növényeket!!!!