Tuesday, May 5, 2009

Mivel

mostanában érzelmi világomat illetően nem a kiegyensúlyozottságot nevezném meg fő jellemzőként és mivel ez nem az a hely, ahol különböző nyavajgásokat szándékoznék megosztani a tisztelt publikummal egyszerűen azért, mert sajnálom ilyesmikre pazarolni a betűket (bár kétségtelenül lenne ennek egy bizonyos szórakoztató jellege számomra is, ugyanis ha egy pillanatra megpróbálom ilyenkor kivülről nézni magamat, az azért elég nevetséges szokott lenni, de mindegy.) Szóval nincs nyafogás, mert túl rövid hozzá az élet. S most töröm erősen a fejem, és húzom-vonszolom itt a témát, ugyanis határozottan emlékszem, hogy akartam valamiről írni, illetve hát nem a semmiről akartam írni, mert annak semmi értelme - de az van, hogy nem jut eszembe, miről. Csak egy ilyen bevezetőfélét akartam elé gyorsan fabrikálni, s hát nem elfelejtettem közben, mit akartam... Ó, du meine güte! Nos, ha eszembe jut s még mindig akarok róla írni, akkor majd bevezetés nélkül publisolom. Szóval, szerintem ne nagyon számítsatok már semmire. S most mielőtt még azon is elkezdenék tipródni, hogy ezt tegyem-e közzé vagy ne, gyorsan rákattintok erre a narancssárga gombra itt...

5 comments:

iri said...

Bizony ilyen is van eletunkben,en is pontosan ezen elmelkedtem ,hogy mar harom napja nem irtam s mi lenne megfelelo

Anonymous said...

Velem is szokott ilyen történni, csak én nem vagyok olyan bevállalós, hogy ezt közzétegyem. Így gyűlnek gyülekeznek az elfeledett piszkozatolt posztok :)

Lea Mónika said...

helyes, helyes, kattints csak:))

Viki said...

Egyébként pont a napokban jutott eszembe, hogy nyitok magamnak egy nyavajgós/szenvedős blogot is!:D A meglévőt sajnálom erre elszúrni, de néha jól jönne.

Anonymous said...

wow, szívemből beszéltél Anya-társ... vanazúgy...