Friday, May 29, 2009

Szerintem

minden nőszemély ismeri azt a pillanatok alatt kialakuló elsöprő érzést, hogy AZONNAL le kéne vágassa a haját. S ilyenkor nincs észérv, józanság vagy arra gondolás, hogy és mi lesz ha holnap a hosszú haj után fog mindent elsöprő érzés elönteni ...
Szóval most rövid a hajam. Én mondtam T.-nek, hogy először csak egy kicsit vágjon a végéből, a biztonság kedvéért, de ő kb. öt darab ollóvágással megszabadított a hajam nagyjától. Ugyanis én (jól megalapozottan amúgy) nem bízom a fodrászokban és az a véleményem, ha már hajvágás, akkor valaki olyan tegye, akit szeretek, mert a fodrász is ugyanúgy nem tudja normálisan levágni a hajam, de neki nem kezdhetem el például aztán előadni a hattyú halálát, ami pedig a frizurázás fontos utómozzanata nálam.
Most amúgy pont annyira hosszú a hajam, ha valakit érdekel, hogy se összefogni nem tudom normálisan, kibontva pedig, mivel nagyon sűrű hajról van szó, úgy mindenfele eláll. :)
Ui. Nem, nem, képet nem fogok mutatni. :)

4 comments:

Budai Evódia said...

a csattanó a legjobb a végén:D

Betti said...

Azért essen meg a szíved rajtunk és kérlek tegyél fel egy képet vagy legalább küldj egyet erre felénk is, tudod te milyen az, ha valamiről csak írnak kép nélkül.

Amúgy az az érzésem, hogy előbb-utóbb csak lesz kép. És akár lesz, akár nem, remélem találkozunk a nyáron.

Babi néni said...

:o)

Nekem is Jeti vágja a hajamat. Kb. ugyanígy. Csak én félek a fodrásztól, azért nem megyek hozzájuk. Még kiskoromban belecsípett egy fodrász a fülembe, onnantól anyunak szabályosan bele kellett szorítania a székbe - amíg rá nem jött, hogy nagyapámnak nem merek ellentmondani. :o)

Ha fodrász közelít felém az ollójával, futkos a gerincemen a hideg és sikítási kényszerem van. :o) A fogorvos székében pedig szemrebbenés nélkül ülök érzéstelenítés nélkül is.

Angela said...

Nekem mindig így jön a hajváltoztatás. Az is, hogy fehéret akarok. Most. Megveszem a festéket, és még azelőtt megcsinálom, hogy lenne időm meggondolni magam.