Wednesday, May 20, 2009

Ha

Bridget Jones karrier nélküli, súly+alkohol+cigaretta+férfiproblémákkal távolról sem küzdő családanya lenne, tehát pont az ellenkezője annak, ami, akkor az én lennék. Igaz, még csak 106 oldalt olvastam el a 344-ből, de ez már nagyjából feljogosít egy ilyesmi kijelentésre. Ez ma reggel jutott eszembe, mikor fésülködni próbáltam, végülis próbálkozni lehet ugye...és ahogy Bridget mondaná, hogyan akarom én belső kiegyensúlyozottsággal élni az életemet, mikor még a hajamat sem tudom rávenni, hogy úgy álljon, ahogy én akarom?! Na mindegy.
Szóval vendégeket várok ma estére, akik a következő napokat velünk töltik és ilyenkor arra kell gondoljak, hogy szoktam-e én egyáltalán takarítani? Úgy általában értve, mert ilyenkor azért igyekszem jó benyomást kelteni és például a tegnapi napom is egy az egyben egy mosómedve tevékenységére emlékeztetett. Egyszer egy barátnőmmel nézegettük a mosómedvét az állatkertben, ahogy rendületlenül és állandóan mosta a képzeletbeli ruhákat, és megállapítottuk hogy a mosómedve az nem normális. Szóval nincs mese, állandóan kell csinálni ezt a rendrakás dolgot, ezvanennekkellörülni vagy pedig nem kell akarni annyira jó benyomást kelteni.

7 comments:

zafiram said...

Én szeretem a tisztaságot és a rendet. Ma már ott tartok, hogy örülök, ha az egyik megvalósul:))) HAjrá Bridget!

Anonymous said...

Én beütemeztem, hogy minden szombaton takarítok. Van egy listám arról, hogy ez mit takar, aszerint haladok pontról pontra. Ha ez nem lenne, vagy valami más program van szombaton, akkor egyszerűen ellep a por, felvet a kosz, és nem értem az egészet, ráadásul onnan már legalább 1 hétre van szükségem, hogy elérjem az elfogadható állapotot.

Kat said...

Nem tudom megmondani, mikor takarítottam utoljára. De vasárnap szülinapi buli lesz nálunk, így kénytelen leszek. Legalább előtte, ha utána nem is.
Nekem nem megy se a rend, se a tisztaság, sajnos. Ahhoz túl sok a gyerekem, én meg túl lusta vagyok.

Tücike said...

elolvastam 3x az elso mondatot. Es meg mindig keptelen vagyok megerteni. :))))))))
nehez nekem ez a magyar nyelv. vagy csak faradt vagyok.

en pentekre varok vendegeket. es ez azt jelenti, hogy ha holnap akarok teazni menni a lanyokkal, akkor ma kell takaritsak.
sok sikert neked. es nekem.

márta said...

Épp most tettem oda egy "je"-t az "ellenkező" szó után, talán így érthető, ha így sem, akkor biztos én írtam érthetetlent, mert sokszor szoktam ám. :)

Lollypopka a közel-keleten said...

Márta, lenne egy önkéntesen ádadható linked a Bridget Jones könyedhez?? (ebookra gondoltam, ha Te is éppen ilyen formában olvasod..). Eddig két helyen probáltam fellelni, de nem ment....

márta said...

A helyi könyvtárból vettem ki a könyvet én is...:)