Friday, May 8, 2009

Idén talán


most volt az első igazi nyári záporban részünk. Ó, én annyira szeretem a nyári záporokat, mert remélem, egyszer úgy fog elérni, hogy nem lesz hova elbújni előle vagy leszek annyira bátor, hogy kiszaladjak és csak hagyjam, hogy eláztasson nem gondolva arra, vajon mit gondol rólam más. Na mindegy. (Miért nem az a normális reakció az emberek részéről egy nyári zápor esetén, hogy mindenki kirohan az esőbe?!)
Szóval utána pedig egy olyan szépséges duplaszivárvány képződött, hogy egyik ámulatból a másikba estünk át. Persze van egy csomó fényképem is róla, teljesen feleslegesen, mert a szivárványt azt élőben kell látni. Meg hát jó lenne amúgy az egész életet úgy élőben élvezni. (Ez utóbbi mondat nem olyan nagy butaság ám, amennyire tűnik.)
(Na jó, azért látszik egy kis színes darab az ablakban tükröződve, de alapvetően számomra nem a szivárvány miatt kedves ez a kép.:)

5 comments:

BKata said...

Tényleg szép kép! És látszik apátok is, aki nekem olyan, mint Colombo felesége, de nem csak nálad, jogos, hogy őket nem feltétlenül rakjuk ki a kirakatba, mi kitárulkozó nőszemélyek:-)
A fotós gondolatod nagyon igaz, nálunk pl. az oviban a drága óvónénink, aki már elment nem is engedte, hogy fotózzunk, mert azt mondta, hogy most akkor vagy fotózunk, vagy ott vagyunk, de tényleg. Hát nem? Nekem bejött, bár nagy fotomán vagyok, már ha egyáltalán létezik ilyen:-)

márta said...

:) Colombo felesége, ez jó...:))

Az óvónéninek lehet, hogy igaza van, sőt biztos, ilyen ünnepélyeken én is csak keveset kattintgatok. Szerencsére sok más helyzet is van, ahol nyugodtan ki lehet élni a fotomán hajlamainkat...:)

eszter said...

Én ezzel mostanában küzdök meg a szabadtéren: egyszerűen nem tudok a két gyerekkel lenni aktívan - főleg mert a kicsi nagy kavics, meg homok meg fű-fa-virág evő, tehát mellé komoly biztonsági jelenlét kell -, és közben fényképezni őket... Hónapok óta csak akkor fényképezhetünk, ha a férjem végre nem dolgozik - akkor meg nem otthonhagyjuk a masinát? :-)

A kép gyönyörű apástól, szivárványostól, mindenestül :-).

márta said...

Eszter, pici korukból nekem is kevés képem van róluk. Akkor nagyon észnél kellett lenni, ha elindultunk valahova, eszembe se jutott fényképezőgéppel is bajlódni. :)

Jade said...

:)
Tenyleg jo a kep. Udv a papanak!
En otthon tavaly lattam dupla szivarvanyt, gyonyoru tud lenni!