Saturday, May 30, 2009

Mivel


úgy tűnik, a hajam az egyik leginkább érdeklődésre számot tartó téma ebben a blogban :), feltöltök még egy képet és nem hiszem el, hogy megteszem. S hogy mégis, nem azért van, mert olyannyira szépnek látnám magam és az újdonsült frizurámat, mert egyáltalán nem, viszont rájöttem, hogy mélységesen szeretem a tökéletlen dolgokat, tárgyakat, épületeket, embereket s hát ez utóbbi lennék jómagam is , és ráadásul mostanában jól érzem magam a bőrömben, tehát úgy külsőleg, mint belsőleg elfogadva és szeretve, és ez egy olyan tény, ami csak tőlem függ. Igaz, hogy mások kell elfogadjanak, de mégis tőlem függ az, hogy elfogadom-e azt a tényt, hogy ez így van - nem annyira bonyolult ám, mint ahogy mondom. Sokan nem tudják elhinni, hogy szerethetők, és van egy olyan barátnőm, aki szerintem pont emiatt nem szereti, ha fényképezik, szegénynek nincs valami nagy szerencséje velem, mert én ritkán indulok el bárhova is gép nélkül.

Amúgy ma igazi szép napunk volt, olyan, amikor kerek a világ, mert kell az ilyen is, hogy legyen erőnk majd akkor, mikor nem lesz ennyire kerek...Ez a kép egy ilyen emlékezetes pillanat megörökítő próbálkozása (vagy inkább próbálkozó megörökítése? )egy tavacska partján, napfényben, ezernyi színes szappanbuburékkal és gyerekekkel.

10 comments:

Anonymous said...

Jól látom, hogy Sárán egy horgolt, eddig be nem mutatott kalap van?

iri said...

Minden kedves rajtad,stilusod,hajad,arcod.

márta said...

Gira, így van, csak éppen nem én horgoltam, hanem vettem...:)
Iri, nagyon kedves vagy, mint mindig. :)

Viki said...

Tök jó lett a hajad!!! Micsoda szerencsés vagy, hogy nem szopigombócformát vesz fel akkor sem, ha félhosszú!:D

Monika said...

Hát,tudom,hogy éppen magunkat nem találjuk csinosnak,de hidd el,hogy nagyon jól nézel ki,a frizuráddal az égvilágon semmi gond sincs!
Más ilyenre vágyik!!!
Az nagyon jó,hogy összhangban vagy magaddal-ez a lényeg!

Tücike said...

"mélységesen szeretem a tökéletlen dolgokat, tárgyakat, épületeket, embereket"
tyűűű.. nem vagyok egyedül...

amúgy ismétlem magam - nagyon jó a hajad (és azt is ismétlem, hogy nekem is ez a tipusú-hosszú hajam van, és ezzel saját magamat is bátorítom). és az, hogy nem szopigombócformát vesz fel, az a vágástól függ. T. ezek szerint jó fodrász.

Renáta baba said...

Gyönyörű helyen kirándultatok!
Külön köszönet a fényképért!Mikor látom azok arcát,akik blogtársaim,egy kicsit közelebb kerülnek hozzám,megfoghatóbbak a távolság ellenére is :D
Ja és nem tudtam eddig,hogy jelent meg egy kis könyv az anyaságról,amiben van neked is egy irásod!!

bögre said...

egyetértek veled;tőlünk is függ(vagy inkább:tőlünk függ...) mennyire "kerek a világ"...

Kat said...

szerintem szép vagy:) eddig is, új hajjal is:)

márta said...

:)) ójaj, vége-hossza nincs az ömlengésnek, nagyon köszönöm!