Thursday, July 3, 2008

Nahat, tisztara elszoktam

a szamitogepezestol...Es ezen az uj masinerian nincsenek ekezetek. Csak szolok, azoknak, akik mar lelekszakadva vartak az uj hireket a szosszenkedorol, hogy most erkezett az uj gep, es mukodik, de mindjart inkabb kikapcsolom, nehogy ezt is tonkretegyem. Nahat. Azert jo megint kapcsolatban lenni a nagyvilaggal. Annyira elvoltam itt...Se tv, se net, se semmi. Meg az EB donto vegeredmenyet is onnan kovetkeztettem ki, hogy elmaradt a hejehuja itt a varosban. Amugy meg idonkent kimentem az Ilm partjara, hatha kuld nekem valaki egy palackpostat. Nnna, akkor megint vagyok. Velkamm magamnak. :)

6 comments:

idrah said...

De jó hogy visszatértél! :-)

Adona said...

de jo, hogy ujra irsz! :)

Anonymous said...

velkamm... az ekezeteket meg nem is hianyolom.. de en egy kicsit "nemtorodom" tipus vagyok, igy lehet masok, akik szeretik a pontos dolgokat, majd kommentalnak :D

Az EB dontot meg akr, hogy nem lattad, emrt erdemes lett volna. Igaz mindegyik meccs erdekes volt az osszes dontos meccsen.

A palackot meg hol kell elengedni, hogy hozzad jusson? valahol a hegyekben?

Babi néni said...

Nekem sem hiányoznak az ékezetek. :o)

Csak téged hiányoltalak az éterből. :o)

SMS-ben sosem használok ékezetet én sem, mert akkor széttagolja több sms-be, mint egy. Valami béna kódolás miatt. Aki nem érti meg, annak Kakukk!

Anonymous said...

örülök hogy ujra itt vagy!Velkam!:)

airámanna said...

Velkámm'bekk!