Tuesday, October 16, 2007

Azt hiszem,

minden egyes általam rendszeresen olvasott blogot megint össze kell keresgéljek, mert ma újból kellett telepíteni a windózt, aztán minden megkönyvjelzőzött honlap elszállt. Még jó, hogy a magaménak a címére emlékszem. Márcsak azért is, mert míg emlékszem a nevemre, addig a blogcímre is emlékszem, értitek! Fáradt vagyok és egész nap valami gyomorgörcsfélével küszködtem, mert olyan változások várhatóak az életünkben, amire pillanatnyilag csak így tudok reagálni, mert alapvetően szeretem a megszokott dolgokat, és a változásokat is apró lépésekben szeretem megtenni, de van, amikor nem lehet. Például ritkán járok fodrászhoz, mondhatni, szinte soha,mindig aprókat vágok le a hajam végéből, de egyszer megbolondulta, elmentem, és rövidre vágattam, és aztán szégyelltem hazamenni, mert a fodrászoknak az a mániájuk, hogy olyan furára beszárítják az ember haját, és még lakkal is befújják. Szóval nem szeretem a drasztikus változásokat, meg ilyeneket. De például a homályos dolgokat sem szeretem, meg a titkokat sem, mert nagyon kíváncsi vagyok, de már megtanultam úgy tenni, mintha nem lennék az, és elfogadni, hogy van, ami nem rám tartozik. Amúgy pedig úgy gondolom, hogy az élet szép, az emberek jók, meg ilyenek. S hogy jó lenne, ha valaki elkészítené helyettem a vacsorát. Meg ilyenek...

8 comments:

Anonymous said...

az a baj, hogy én is nagyon kiváncsi vagyok és olyan jó lenne tudni, milyen változások várnak rátok!:))De ha nem lehet, nem lehet, megértem én is és kívánok neked nagyon sok erőt meg békességet meg türelmet meg ami kell! Néha azért szükség van vátoztatásokra, mert különben nagyon egyhangú lenne az életünk.:)

Anonymous said...

Na, megint padlót fogunk? A végén már nem is lesz értelme onnan felállni...

Anonymous said...

csak azér' jöttem vissza, hogy megmondjam, hogy együttérzek veled, mert én sem szeretem a drasztikus változásokat és imádkozom érted!

Anonymous said...

Azért ne keseredj el, mert nem tudhatod milyen kivezető utat látsz meg holnap, ami ma még rejtve van. Tegnap délelőtt én is úgy éreztem, hogy katasztrófa történt velem, de délutánra minden megoldódott. Tudod, a felhők fölött mindig süt a nap :)

Anonymous said...

...ja én is levágattam a hajamat rövidre kb. egy hónapja - és megbántam. Szóval ebben is hasonlitunk :)

Betti said...

Márta, sok erőt neked.

Anonymous said...

Eddig még én se mertem levágatni a hajam rövidre:D:D

Anonymous said...

Lea-t elkepzelni G.I. Jane frizurrel :)) szerintem a szulok a villanyzas kulonos elmenyeiben reszesulnenek :))