Wednesday, October 24, 2007

Azért azt hozzá kell

tegyem, hogy nem is vagyok olyan búvalbélelt, mint amilyennek tűnök. Nem én. Még annál is olyanabb vagyok, de a valóságban elég jól leplezem, mert például reggel kelni kell, és csokis gofrit készíteni kell, meg tejet melegíteni, és puszit adni, és copfokat készíteni, meg ilyenek. Még jó. Milyen jó, hogy ilyeneket "kell" csinálnom, és milyen rossz annak, akinek nem kell. Így még azt is könnyebb elviselni, hogy normálisnak kell lennem. ( Ja, és ne vigasztaljatok, vagy ilyesmi, mert tényleg jól vagyok, meg ilyenek...:)) Csak irónikus, valamint csipkelődő kommenteket kérek, már ha gondoljátok...

10 comments:

Anonymous said...

Na nézzenek oda! Már kommentet se lehet írni akármilyet, csak megadott kritériumok alapján: csipkelődő legyen vagy irónikus. Hát akkor írjon az, akinek kedve van az ilyesmihez, me' nekem nincs!:))

encóka said...

ha muszály, akkó szívesen!

Anonymous said...

Csak az uszaly muszaly, a tobbi muszaj!
Ja, most latom, mashova csiptem...

encóka said...

nem falyt, koszonom a lyekvarrrrt!! :)

Anonymous said...

Jó vagy, Encóóó!!!

Anonymous said...

Nahat, lehet ti nem tudjatok, de a blogger mindig a helyi bealitasokkal irja itt a szovegeit. Most is csak nezem a kommenteket, hogy ki az az 'emi pisze', aztan latom, hogy en is pisze, te is pisze, gyere pisze vesszunk ossze. Szoval, aki mondani mer valamit, az pisze. Lengyel google-nel.

Anonymous said...

Die unsachgemäße Benutzung von polnischen Werkzeugen kann in ungünstige Fällen solche unerwartete und geheimnisvolle Erscheinungen verursachen!

márta said...

Nem írom németül, mert az egy örökkévalóságig tartana, de ezért van az, hogy tilos például angolul olvasni egy bizonyos osztrák falu nevét, illetve emiatt került nagyon kellemetlen helyzetekbe egy román sportkommentátor, mikor Pulából közvetített nemtudommilyen sporteseményt. :) De az én német tudásommal (illetve a hiányával) még az is lehet, hogy féreértettem a mondandódat.

Anonymous said...

ja es egyeebkent Jozsi, nem azert, h csipkelodjek, de mivel altalaban az embereknek ket laba van, ezert inkabb beaLLunk/litunk stb vmit, mintsem, hogy beaLitunk...:P

Anonymous said...

Vizsgak elott szoktak olyanokat kivanni neked az ismeroseid, lea, hogy "lea, kalappal!" ?