Saturday, October 27, 2007

Egyébként

szerintem mindenkinek van valami nyűgje, amivel vacakolhat, csak nem mindenkin látszik. De az is lehetséges, hogy másnak nincs is. Vagy nem vacakol vele ennyit. Na, sokminden lehet. Meg sokminden nem. Amúgy levágattam a hajam. És nem találom a Phil Collins dvd-met. Mondjuk, amúgy sincs kedvem őt hallgatni. Meg időm se, mert mindjárt sietünk szolfézsre, és már elegem van ezekből a szombati munkanapokból, mert ma is azt hittem, hogy péntek van, pedig nemis, mert szombat, és hétfői órarend szerint kellett bepakolni a gyerekeknek. Na, nem leszek oda, ha ide nem kapok kommentet, mert ezekhez aztán tényleg nincs mit hozzászólni. Csak úgy megszokásból írtam ám.

8 comments:

Anonymous said...

a szokas nagy ur ;)
nezzetek meg inkabb a L'ecso-t (Ratatouille) es maris jobb lesz a kedved es meglatod, hogy azert a patkanynak is van jovoje :)

márta said...

Na, ha patkánynak van, akkor tuti nekem is. Amúgy jó kedvem van, most mér' gondolod azt, hogy nem is...? :)

Anonymous said...

"Nem fogtok kommentet irni, meg kulonben is, engem senki sem szeret"

katics said...

akkor megszokásból én is írok. Hogyhogy már megint munkaszombat? Nem a múlt héten volt?
Nálunk meg vasárnap van, mert ma vitte el apuja Elit, holnap helyett. De már hazajött, vége a csendnek, nyugalomnak :)

Anonymous said...

levágtad a hajad?na,azt akartam irni,tegyé fel képet...de tovább olvastam a blogod...ok,most nem tudsz...de biztos szép vagy:))Puszi neked!!

márta said...

Igen, megint munkaszombat, a magyarok profik az ilyen előre illetve utólag ledolgozott munkanapokban, de most fogalmam sincs, mit kellett előre ledolgozni. De tényleg, szerintem ez hungarikum, ez az egész...

Anonymous said...

Én is kiváncsi vagyok a frizurádra, ha nem akarsz ide képet tenni, akkor oda küldd ahol megnézhetem, de meg fogogm érteni azt is ha nem szivesen mutogatod magad új frizurával. Én egy hónap után mertem csak feltenni rövid hajas képeket magamról, pedig én nem is vagyok az a köztudottan hosszúhajú-tipus. Lehet hogy nekem ez a nyűgöm amivel sokat bajlódok?

márta said...

Rena, semmi extra, csak a hosszából lett levágva, és T. volt a fodrász, szóval gondolhatod, hogy nem nemtudommi. De azért változás ez is. :) Amúgy szerintem jól áll neked a rövid haj, nem tudom, mi bajod vele. :)