Wednesday, October 24, 2007

Ha el tudnék

vonatkoztatni attól, hogy háromgyerekes komoly és újabban normális családanya lennék, akkor azt mondanám, hogy felcsapok feledékeny professzornak. Volt nekem - najó most is megvan - egy négy vagy ötdarabos,- de azt hiszem hogy inkább öt mint négy, - sárga műanyag edényszettem. Mikor nekiállok sütni valamit, az összest előveszem. Egyikbe teszem a lisztet, másikba érzés szerint a cukrot, amit habosra keverek a tojássárgájával, meg ilyenek. Mindegyikbe teszek valamit. De egy ideje már csak egyik használható, mert az összes többit kilyukasztottam. Mégpedig úgy, hogy a gáztűzhely forró rácsára tettem őket, és ők meg kilyukadtak és büdös is lett ráadásul. Na, hát ilyenek vannak.

3 comments:

Anonymous said...

Ha tudnád, hogy én miket művelek a konyhába ... mellesleg számomra a konyha csak helypocsékolás, inkább egy szép gyerekszobát rendeztem volna be a helyére, de hát én is normális feleség kell legyek és minden normális házban van konyha - hát ennyit a konyháról.

márta said...

:)) Én szeretek bütykölni a konyhában, csak azzal van bajom, hogy például az edények nem másznak el, ha érzékelik, hogy rossz helyen felejtem őket...

Anonymous said...

Je, adtal egy otletet az intelligens-edeny fejlesztesre...