Friday, October 12, 2007

Nem is mondtam,

hogy van íróasztalom...Najó, ha nagyon őszinte akarok lenni, úgy hivatalosan nem az enyém, hanem az Annáé, de nagyon szép, és szorítottunk neki helyet az ágyunk mellett (még itt a régi helyen,a szobacsere még nincs végrehajtva :), tudjátok, az a bizonyos forró kása még nem hűlt ki...:)). Napközben hol Anna, hol Sára tanul nála, és Enikő is itt szeret rajzolni, de este és reggel CSAK az enyém. És ma este vettük észre, hogy mióta megvan ez az asztal, mindenki itt tartózkodik ebben az ici-pici szobában. És jól elférünk itt mindannyian egymás mellett. Míg T. a céges adminisztrációit végzi a laptopján, addig a két nagyobbik rajzolgat, én pedig Enikővel játszadozok az ágyon. Amolyan családi-közösségformáló hatása van. Na, lényeg a lényeg: VAN íróasztalom. :)))

8 comments:

Laszlo said...

:D

Nekem is kell közösséghatásformáló íróasztal :)

márta said...

Az íróasztal története már rég elkezdődött. Ha még nem olvastad, akkor nézd meg a szept. 17.-ei pósztomat erről. :)

Anonymous said...

Ugy latszik, ez egyfajta beallitottsag kerdese.. habitusomnak hala uj iroasztalom perceken belul atalakul szemetteleppe.

Anonymous said...

örülök !!!:)))az a fontos hogy este "csak"a tied!!!ugye milyen jó érzés?és élvezem azt hogy mind együtt vagytok egy szobába:))ezt élvezik az enyémek is mikor mind eggyütt vagyunk!

Anonymous said...

Nekem is van iróasztalom, de még soha nem gondoltam arra, hogy története van, pedig van, hisz több, mint 22 éves, egyszer majd irok róla :)

márta said...

:) Írjál Rena, én meg elolvasom...:) Hát mit mondjak, itt is mindig kupleráj van az asztalon, például ma reggel összeszedtem róla: valami használt papírzsebkendőket, vagy ezer db cetlit, ceruzahegyeket, faleveleket, de olyan is volt már, hogy koszos zoknit. Az íróasztal az úgy szép, ha belakják.

Anonymous said...

Valami bölcs ember mondta, hogy a rendezett iróasztal rendezetlen gondolatokra vall. Hogy én miért emlékszek mindig csak az idézetekre, de az irójukra nem? Pedig eddig azt hittem, hogy jó a névmemóriám.

Anonymous said...

Ezeket nem te talalod ki?:) .. sajnos en el se tudok kepzelni egy olyan embert, akinek rendezett iroasztala van, a gondolataiig meg eselyem sincs eljutni meg gondolatban sem.