Wednesday, October 10, 2007

Pityipalkó

a héten, sáskát fogott a réten...Vagy hogy is van...Kimentünk kicsit az erdő-mezőkre bicajozni tegnap délután, meg... nem teniszezni, nem is tollasozni, nem tudom, hogy mondják neki, de valami ütőkkel adogattuk egymásnak a labdát. Na, és láttunk sáskát, T. meg is próbálta rám dobni persze, és a szemébe tudtam nézni, de tényleg, felém fordította a fejét és a szemembe nézett. Mármint a sáska. Nem semmi élmény lehetett a számára. Amúgy most egy barátnőmmel készülök kimenni ugyanoda, hogy megmutassam neki is, milyen szép az erdő ősszel, nem mintha nem tudná, de állandóan dolgozik, és még tiszta szerencse, hogy vagyok én, aki jól elrángatja most a civilizációból. Nem szoktam barátnőzni amúgy, tényleg, nincs is olyan klasszikus barátnőm, akivel órákig beszélgetnénk telefonon, vagy akinek panaszkodnék a férjemről :), vagy ilyesmi. Mondtam is tegnap T.nek, hogy mi a tervem, de hát lebeszélt, hogy egyedül menjünk ki oda, mert mi van, ha jönnek az orvvadászok, vagy megtámad valaki két ilyen védtelen, gyenge nőt...Úgyhogy megyünk azért, de nem épp oda, hanem egy kicsit amodább, ahol remélhetőleg senki sem akar leütni.:) Na, ebből aztán nem sokat érthettetek, jobb is lesz, ha befejezem. S amúgy meg milyen világ az, hogy még sétálni sem lehet nyugodtan elmenni az erdőbe valamilyen fiúféle nélkül?! Most menjünk plázába?

4 comments:

Időbeosztás-guru said...

Plazaba menni még veszélyesebb. Az erdőben legfeljebb kifosztanak, de annak nagyon kicsi a valoszinusége, mig a plázában elég valoszinu, hogy önként adod oda a pénzed, és még meg is köszönöd nekik...

Laszlo said...

Tipikus Levi bejegyzés :D
S mennyire igaz! :)

Laszlo said...

Commentet akartam írni, nem bejegyzést

Anonymous said...

Szerintem ez ilyen evolucios dolog.. az eros es okos ferfiak elmentek vadaszni, a nok meg ott maradtak a tuz korul.. a plaza elonyei koze irhato azert, hogy ott meg nem ettek meg senkit sem, szemben a Piroska es farkas c. mesevel.