Sunday, August 3, 2008

Délután megelégelvén,






hogy kétpercenként kitör egy kis perpatvar a gyerekszobában, elmentünk megnézni ezt a kis kastélyt Kranichfeldben. Tetszik, hogy sok kis kastélyféleség van a környéken. Meg sok régi épület, lámpa...Van Weimarban egy épület, ami elképesztően asszimetrikus. A tető egyik fele gömbölykés, a másik egyenes, az ablakok áldott összeviszaságban, szóval semmi sem áll normálisan. Ez az épület a kedvencem. :) Majd lefényképezem egyszer.
U.i. A családi beállós kép csak megtévesztés céljából készült, mert előtte és utána is folyt a rohangálás, felváltva-nyafogás, meg ilyesmi, de hát fő a boldogság és az egészség, egyszer még nosztalgiázni fogunk ezekről az időkről.

6 comments:

Betti said...

Olyan ritkán van rólatok családi kép a blogon. Jó látni titeket!

Adona said...

de hngulatos helyeken jartatok! :)

SKata said...

Dejó,dejó,végre Te is látható vagy:)))!

Anonymous said...

Hivatalosan ez a kedvenc kepem rolatok :D

Anonymous said...

igen, ez egy kedvenc képem lesz nekem is rólatok :)
és Márta! nem is vagy te túl sovány (csak azért említem meg, mert nemrég írtad, hogy te az vagy...) nekem ez az ideális, amilyen te vagy. Csak egy a gondom, sose leszek olyan szép csinos, mint te! :P de legalább megdicsérhetlek téged.
Erika

márta said...

Nagyon aranyos vagy, és mostanság tényleg..khm...kezdenek szűkűlni a nadrágaim...ilyet még nem tapasztaltam. Jó lesz vigyázni. Köszi a szép szavakat! :)