Wednesday, August 13, 2008

Jövő héten


kezdődik az iskola. Szóval eltelt a nyár. Tibi szülei pedig ma este utaznak haza, és ezeket a pici cserép virágokat kaptam tőlük...


Tegnap pedig egész délután apró kis csomagokat készítettem néhány otthoni barátnak...csak úgy, jelzésként, hogy valahol gondolnak rájuk.
Á, amúgy cseppet sincs honvágyam. Októberben viszont megyünk haza, és már most számolom a napokat. És tervezünk egy kis hegymászós túrát is Erdélybe (Paring hegység megint)...tudom, hogy akkor már hideg van, de akinek van kedve jönni, úgy örülnék neki, mert minél többen vagyunk, annál kevésbé félek a medvétől...:)

7 comments:

Betti said...

Ilyen rövid felétek a vakáció?!

Anonymous said...

De jó, hogy októberben jösztök haza!!! Szeretettel várunk hozzánk is, amennyiben be tudjátok préselni a programotokba. Akkor már hárman leszünk -legjobb reményeink szerint!
Erika

Adona said...

tyuha, mar kezdodik a suli?

Anonymous said...

Ilyen rövid, július 10.-től aug. 20-ig tart. :(
Erika, feltétlenül elmegyünk hozzátok, kösz a meghívást! :)

Renáta baba said...

De szépek a kis virágok!
Nagyon hamar kezdődik a suli a nyárhoz képest.
A hazajövetel biztos élményben gazdag lesz.Melyik város,vagy helység a HAZA? Az OTTHON ugye már nem Erdély.

Anonymous said...

Én is keverem már: mikor azt mondom, hazamegyek, az lehet Vajdahunyad (Erdély) is, de lehet Pápa (Magyarország) is. Csak én tudom, mikor melyikre utalok. :) Különben pedig itt is otthon érzem magam. Ki érti ezt...

Anonymous said...

mivel papan tudtommal nincs paring... oktoberben mivel fogsz bemelegiteni? azokon a rovid nappalokon... ugyebar? amugyis ha medvevel talalkoznal szerintem rogton meleged lenne :))