Wednesday, August 27, 2008

Nem nagyon


emlékszem olyanra az utóbbi években, hogy egyedül elmentem volna "szórakozni". De most nagyon érdekelt ez a hárfa-koncert. Éééés nagyon tetszett, éééés szerintem a hárfa a legszebb hangszer a világon. Énekelt is hozzá ez a hölgy, eredeti ír dalokat - na meg mesélt tündérekről, koboldokról, a titokzatos kelta világról...:)
Közben Tibi vigyázott a gyerekekre, lefektette őket - és a kicsikéim készítettek nekem kis ajándékokat: rajzokat, tobozokat, kisvirágot és egy gesztenyét találtam hazaérkezve az asztalomon, a következő Anna által írt levélke kíséretében: Anya kérlek szépen mosad ki a háloingemet, aszt amejken egy kutya meg egy cica van rajta. ( Le is rajzolta a hálóinget.:)))

4 comments:

Anonymous said...

azzal nagyonis egyetertek, hogy a harfa a vilag legszebben es legedesebben szolo hangszere... de ilyen kivalosagban nekem sajnos meg nem volt reszem, mint neked ma este, pedig mar olyan reg ahitozom ra...szoval irigykedem

márta said...

Gondoltam is rád közben...:) Vettem cd-t, októberben elviszem.

Laszlo said...

Aranyos a lányod!

Amúgy ami az ír hárfazenét illeti, szerintem is lenyűgöző. Hallottam egyszer Írországban kint valami tengerparti szikláknál. Gyönyörű volt!

Klári B. said...

en is szivesen meghallgattam volna. :)