Monday, December 3, 2007

Az tény és való,

hogy az önsajnálat és nyavalygás mély gödréből sohasem az önsajnálat és a nyavalygás révén lehet kijutni, de...mit mondjak, néha mintha kicsikét segítene a helyzeten. Persze, ez csak látszatmegoldás, és csakis ideiglenes, és csakis akkor működik még így is, ha valaki meghallgat. Mindig szükség van egy másikra is. A gyerekek is csak akkor nyafognak és bömbiznek, ha én ott vagyok. Ha bárki mással vannak, egész normálisan viselkednek. És például én vagyok az a célszemély is, akinek jól szemébe mondják a saját igazukat.
(Tényleg, vajon miért azzal viselkedünk a leglehetetlenebbül, aki a legjobban szeret?)
Amúgy én nem is szeretek nyavalyogni, tényleg nem...:). De azért szoktam, és mentségemre szólva, mindig megpróbálom humorosan tenni, hogy azt higgyék, viccelek, pedig nem is.
Ma egy csomó angyalkát készítettem, mert előkerült a ragasztópisztolyom, és most mindig csak ragasztópisztolyoznék. Nincs még a világon egy ilyen csodálatos ketyere! Kedvem támadt fúrni is, de engem eltiltottak az ilyesmitől, mióta megpróbáltam három szeget beverni a falba. Jó na, lejött egy kicsit a vakolat, de a szegek bennmaradtak, és lehetett rá akasztani ezt-azt, és már nem azért, de végülis ez a lényeg.

9 comments:

Adona said...

tegyél már fel fotót is azokról a csodaszép angyalkákról! :)

márta said...

Inkább azt mondd meg, mit még ragasszak kedves kis pisztolyommal, Dinóval? :)
Jó na, majd teszek, ha addig el nem ajándékozom őket.

Betti said...

tennél ki egy fotót a kedves Dinóról is?

encóka said...

Én azon vacillálok egy ideje, h vajon ha ragasztópisztolyt is veszek, B türelmének a végére érek-e? mert nem tudom, más hogy van vele, de a csináld magad dolog nekem soha nem jön ki olyan olcsón, mint ígérik. Persze ha maga a készítési folyamat a lényeg, meg az örömszerzés, akkor megéri, de akkor is...

én nem tudom, miért otthon a leglezserebb és gátlástalanabb az ember. vagyis van néhány tippem, de nem akarok olyan sok helyet elfoglalni a blogodon :) de az bizxti, hogy a tinik néha nem csak otthon veszik elő helyes kis jómodorukat, és nem csak a szüleikkel szemben. pedig én is szeretenm őket eléggé:)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
csillag said...

haha, milyen cimkeket tudsz ragasztani a posztokhoz :))

Anonymous said...

el se hiszem.. kimoderaltak valamit, ami nem tolem szarmazik.. hova fog igy jutni a vilag?

Anonymous said...

Ragaszd össze a szívem az agyammal :) S a kezemmel. Meg a számmal. Ragassz bele szeretet. Istenit.

márta said...

Kriszti drága, erre még az én Dinóm se képes, ami nagy szó.:)