Wednesday, December 19, 2007

Ha így folytatom,

még egy normális karácsonyi idegösszeroppanást, vagy ha mást nem, akkor legalább egy kis karácsonyi neurózist vagy ilyesmit se fogok idén kapni. Hol vannak azok a régi szép idők, mikor 23.-án még vizsgáztam, 27.-én meg már vizsgáztam, és egy, ké majd három kicsi gyerekkel a nyomomban, ölemben közlekedtem a lakásban, a konyhában, és bárhol, ahol dolgom akadt? :) És annyi eszem volt csak, hogy karácsonyra akartam új, még ki nem próbált recepteket konkrétummá varázsolni, mert olyan szépen néztek ki valami puccos szakácskönyv fotóin...Meg ilyen csacsiságok.
Itt nosztalgiázom, közben meg keresem az úszógumikat és strandpapucsokat...

5 comments:

natikrisz said...

Na, az nagy szégyen volna, Mártácska, ha Te friss, üde, békés, pihent volnál az Ünnep alatt!

Tessék, kérem, gyorsan felfordítani a lakást, 11 fogásos ebédet, 5 fogásos vacsorát sütni és 23 féle süteményt...
Mert ha nem... mert ha nem... irgumburgum.. pihent és jókedvű leszel!

S az naaaaaaagy szégyen manapság.

Adona said...

és szabad kérdeznem hol karácsonyoztok strandpapuccsal meg uszógumikkal?

Anonymous said...

uszógumi?....strandpapucs?...hova,hova?...karácsonyra?

Anonymous said...

Akkor kezet foghatunk, mert az idén én sem "hajszoltam agyon" magam...van ám előnye annak is ha az embernek nincs munkahelye...Na, de azért ne szóljam el magam, mert a sütés, főzés még hátra van-és nagy család vagyunk...DE az úszógumikkal az én fantáziámat is megmozgattad:)))

márta said...

Á, csak a termálba mentünk el, ( a strandpapucsokat nem leltem meg), de a víztől olyan piros lett a szemem, mint a nyuszinak. Végre én is allergiás vagyok valamire, mert ma már az is szégyen, ha valakinek nincs allergiája.:)