Sunday, December 2, 2007

Kételkedem, tehát

vagyok. Gondolkodom, tehát akkor már biztonbiztos, hogy vagyok. Kb. egy órája fordítok angolra egy szöveget, és még csak hat sorral készültem el. Vagy elfelejtettem angolul, vagy nem is tudtam, vagy csak máshol jár az eszem. Nem mind arany, ami fénylik. Ettem mandarint és capuccinós csokit. Az élet apró örömei. Végighallgattam Sára kiborulását, hogy még ő is kisgyerek, bánjak vele úgy, mint a húgaival. Igaza van. Énis, énis gyerek még, de mindenki azt gondolja, hogy már nem. Mindenkinek is igaza van. S ha már angol, akkor think positive, Márta! ( Ez csak egy bizonyítási kísérlet volt arra nézve, hogy mindent el lehet mondani szólásmondásokkal, frázisokkal, ilyesmikkel. Dejó!)

3 comments:

Anonymous said...

:) Mindent el lehetne mondani szolasmondasokkal? Ugyan mar. Semmit sem lehet elmondani, es sehogyan sem.

(Tudtad, hogy az emberek altalaban csak az utolso mondatra emlekeznek? Jaj, es .. nem tudom, hogy epito jellegu kritikanak buffenthetek-o el egy olyasmit, amit mar regen be akartam nyokogni, csak hulyeseg, szoval, hogy .. ha nem munkalod ki jobban a posztok cimeit, lehetetlenseg lesz benne tematikusan keresni es megtalalni barmit is.. vagy nem tudom, hogy a cimen kivul mivel lehetne meg javitani a kereshetosegeden.. mondjuk tok jo, hogy ezt egy egeszen jo cimu posztnal jegyzem meg).

márta said...

Arra gondolsz, hogy minden postnak legyen egy tematikus címe? Ajaj. Hát, izé, ma, illetve tegnap hármat írtam, de szvsz mindegyik egyről szólt. Egyiknek se lehetne egy jól körülhatárolt, értelmes címet adni, mert a tartalmuk se az. Nehéz dolgot kérsz tőlem. Meg lehetne címkézni is, erre már gondoltam, hogy jó lenne, de ott is a legtöbb postot be lehetne sűríteni a "bolondság" címkébe. De ha valaki ki tud találni nekem legalább 5 féle címkét, amibe osztályozni lehetne a csodálatos remekműveimet, hát én akkor mindent fellabelezek. De normális címet akkor se írok. És persze, hogy el lehet mindent mondani szólásmondásokkal, csak olvasni is tudni kell. Főleg a sorok között.

Anonymous said...

Jo, a sorok kozotti olvasassal megoldhato a kommunikacio, de akkor sem a szavak, meg nem is a szolas-mondasok beszelnek (mert semmmit sem lehet elmondani).

A cimkezesi torekvest meg majd partizankent igyekszek tamogatni (hatha nem bukik el a forradalom).