Thursday, December 27, 2007

Valami

fülproblémáim lehetnek, mert a rádióban én úgy vettem ki a hírekből, hogy Sólyom aláírta az egészségügyi biztosítási törvényt, aztán most meg azt olvasom a neten, hogy hát nem is, mert visszaküldte megfontolásra az Országgyűlésnek. Csodálkoztam volna, ha csak úgy aláírja. Én nagyon szeretném megérteni, hogy hogyan is fog működni az, hogy senkinek se kell többet fizessen, és a biztosítók versenyezni fognak értünk, és mindenki csak jobban jár, szóval úgy tűnik, megoldást találtak az évezredes kecske-káposzta problémára, de ezer bocsánat, hogy nem tudom felfogni, hogyan is fog ez működni. Ja, én egy kíváncsi és értetlenkedő állampolgár volnék.

Amúgy :)... engem meghívtak valami randira, karácsonyi ajándék részeként, úgyhogy egy icipicit nem fogok ide írni, aztán majd megint írok naaagyon sokat, ha nem bánjátok, s ha bánjátok, akkor is. Hiába...ebben a rohanó világban, vagymiben, teljesen feldobja a napomat, ha új vagy régi ismerősökkel kommunikálhatok ilyen módon.

7 comments:

Anonymous said...

és hol lesz az a randi? hiába, én egy kiváncsi barát vagyok, meghát tudom, hogy úgyis elmondod, sőt, arra vársz, hogy valaki megkérdezze, neeem?:))
emi

márta said...

Ausztria, Graz. :) Kishitű voltam, mikor azt hittem, idén nem eszek ott sült gesztenyét...

Anonymous said...

De jóóó! örülök nektek! Kellemes kikapcsolódást meg mindent és gondolj rám a sült gesztenyézés közben, mert én is nagyon szeretem ám!:))
emi

csillag said...

az a valaki biztos olvassa a blogod:)) És ennek nyomán támadt az a jó ötlete, hogy téged Graz-ba hívjon:D

Anonymous said...

de jó neked!!Örülök hogy ilyen szép meglepetések érnek téged!Na és ha tudtam volna hogy te is enyire szereted a gesztenyét,küldtem volna neked:))na,de most csak eszel....jó étvágyat és jó kedvet hozzá:))))

Anonymous said...

Gratulációim annak aki volt ilyen kedves és meghívott téged egy ilyen randira!!!Üzenem, hogy adhatna tippeket "másvalakinek" is:)))

Anonymous said...

Amúgy nem akartam anonimus maradni, csak véletlenül így sikerült...