Monday, December 3, 2007

Komolyan mondom, ez a

Putyin nem semmi. Mind jobban kedvelem. Megtestesíti egy személyben szinte az összes emberien esendő tulajdonságot. Mivel mától címkézni is fogok, már ha el nem felejtem, úgy döntöttem, hogy fényes választási győzelme alkalmából ő külön címkét érdemel. Nem akarok itt százalékokról írogatni, el lehet olvasni a hírekben, nekem az "tetszik" a legjobban, hogy egyrészt 7 százalékra emelte a parlamenti küszöböt, nehogy már néhány ebadta ellenzéki párt csak úgy bekerüljön (hogy képzelik?), másrészt meg egy csomó csalás volt állítólag. De a legeslegjobban azért zártam szívembe, mert szegény annyira csalódott, hogy most tízmillióval kevesebb szavazatot kapott, mint négy évvel ezelőtt, hogy ezen vérig sértődve, nem is ment el dorbézolni a pártközpontba, hanem elutazott vidékre. Szegény, most fel kell dolgozza, hogy őt nem szereti mindenki. (Igen, ezzel nekem is van bajom, és igazán nem könnyü...:))

3 comments:

Anonymous said...

Marta, Marta.. ha majd tenyleg jon erted a halalkamion, a fekete auto, akkor egy kicsit az en bunom is lesz, hogy az ugynokoknek olyan konnyu volt "egykattintassal" atnezni az osszes Putyinos irasodat. (Persze olyan elcsepelt humorral is meg lehetne kozeliteni a dolgot, hogy te csinaltal egy uj cimket, ok pedig valaszul nyitottak egy uj aktat.. jo, tudom, ezt mar mindenki elviccelte az elmult husz topicban, de most az egyszer enis).

Noémi-Ruth said...

Na, ide írom, Márta :)) Látom, már megszerkesztetted az első címkét :D
Szóval a Testreszabás gombnál van olyan pont, hogy Oldalelem hozzáadása. Ha rámész, akkor kiadja a kb. verziókat és ott találod meg a Címkéket is :)) Gmailen elérhető vagyok, ha nem voltam teljesen érthető :))

márta said...

Köszi! :) Közben már rájöttem én is...