Thursday, December 20, 2007

Hűségnek hűség, csak nem márka...



Ma vettem észre, hogy elég furán néz ki így ez a torony, de hát azért tartom mind kéznél, mert honnan tudjam én előre, hogy milyet is akarok főzni, nem? Amúgy a kedvencem nincs is köztük.

4 comments:

amilgade said...

Kedvencem a Millford (remélem jól írom), és kb. nekem is ilyen "teapolcom" van, csak annyi a különbség, hogy mi el sem készítjük, csak vásárolom! :-) "Éljen" a fogyasztói társadalom! :-(

Anonymous said...

Én nem teázok szinte soha, de nálunk is van min. ennyi - minek, nem tudom, talán mindig eldöntöm, hogy ezután teázni fogok, aztán soha nem tartom be.

márta said...

Pedig nagyon jó teázni. Én szinte nem is iszok vizet. És a Gárdonyi-Teaház-féle feketeribizlis-joghurtos teánál nincs jobb a világon. Csak nem magyar módra kell főzni ( egy tasak egy liter vízbe), hanem normálisan: egy tasak/egy jó nagy bögre, meg vannak mindenféle speciális cukrok, lehet tenni bele fahéjdarabkát...De csak simán is jó. Na, nem tudom, mit még mondjak, hogy kedvet csináljak hozzá...:)

Anonymous said...

Zöld tea rules! Nincs annál jobb érzés, mint amikor egy frissen főzött, gőzölgő teáscsészével a kezemben ringatózom a székemben, és Norah Jones Come away with me-jét hallgatom....
Levente