Wednesday, January 30, 2008

Az úgy volt, hogy

vagy két napja létrehoztam egy új emailcímet, meg minden, mégpedig azért, hogy létrehozzak egy új blogot. Azt is létrehoztam, megvan valahol. Valószínüleg ez is egyike eleve kudarcra ítélt kósza ötleteimnek, merthogy ilyen sok van nekem. Mert arra gondoltam, hogy mivelhogy mikor ezt az egész blog-mizériát elkezdtem, eszembe se jutott, hogy lehetne kicsit óvatosabban nekilátni, valami nicknevet választani, vagy ilyesmi...Nem, én mindjárt a nevemet tettem meg blogcímnek, felraktam egy csomó képet, szóval naivítás a köbön. Nem mintha bármi rossz ért volna közben, de akkor is. És gondoltam, legyen egy másik blog, ahol én leszek maga a homály. Na, és az van, hogy totálisan elfelejtettem...nem a jelszót, arra emlékszem, hanem az új emailcímet. Mindent megpróbáltam, de nem és nem sikerül belépni, pedig akartam írni valami jó titkosat. Szóval üzenem az új emailfiókomnak és az új blogomnak, bárhol is leledzenek, hogy viszlát, mert én ugyan nem vagyok fatalista, de most úgy tűnik, hogy még a tudatalattim se akarja, hogy én legyek a legújabb ismeretlen bloggerina.
Apropó blog: ma olvastam egy újságban, hogy az átlag magyar blogger az huszonöt éves és férfi. Najó, hogy már megint nem vagyok benne az átlagban.

7 comments:

Anonymous said...

És azt is láttad már, hogy ezek az átlag magyar bloggerek mikről írnak?

márta said...

Nem. És nem is jön, hgy elhiggyem, hogy ennyi férfi ír blogot. Én csak három fiú-blogot követek figyelemmel...Szerintem a fiúk sokkal kevésbé kaphatók az ilyesmire, mint mi, nem tudom, honnan számolták ki ezt az átlagot. De blogot olvasni ők is szeretnek, csak sokszor letagadják.

natikrisz said...

:) nevet lehet valtoztatni, nem muszaj uj blogot nyitni emiatt

SKata said...

Én is teljesen így jártam a mi blogunkkal,létrehoztam,aztán elegánsan kiléptem.Meg akartam mutatni a Férjemnek,milyen ügyi vagyok,meg írni is szerettem volna,erre 5perccel később már nem találtam!Sehol.Aztán persze Ő rálelt...ez az én formám:)

Anonymous said...

egy e-mail cimmel itt, tobb blogot is eltarthatsz. s barmikor siman megvaltoztathatod az eleresi cimet.
csak akarni kell ;)

Anonymous said...

Egy ilyen világban élünk.. hiába blogol több nő, az átlagos blogger akkor is 25 éves (fehér, magyar) férfi lesz.

Anonymous said...

És még azt állítják, hogy a statisztika az valami egzakt tudomány...