Saturday, January 5, 2008

Megint a sportról...

..mert ugye sok ember arról véleményezik a legtöbbet, amihez totál nem ért, és nem is gyakorolja, ahogy én sem, mert azt mondta valaki, hogy az agytorna nem számít sportnak. Vegyük például a Dakar Ralit. Most éppen nálunk van az öcsém, és ő elmagyarázta, hogy mi is ez a Dakar. És eddig csak azt tudtam, hogyha Dakar, akkor Palik László. De például most már tudom, hogy ilyen mindenféle homokbuckák között kell az autósok és motorosok elérjenek a célba, és ez szerintem érdekesebb, mint a Forma1, mert törhetik a pilóták a fejüket, hogy hogy keveredjenek ki a homokbuckából, ha beragadnak. Ez a veszély nem fenyeget, de ha én részt vennék egy ilyen Dakaron, akkor nem lennék a navigátor, mert 1. rosszul vagyok, ha olvasni kell valamit az autóban 2. nem nagyon tudok tájékozódni 3. nem szeretem, ha engem szidnak, mert eltévedtünk.
Tény, hogy a mostani Dakart lefújták, a terroristák miatt, és mindenki szomorú, de főleg az RTL Klub az.
A nap másik sporthoz kötődő híre az, hogy ifjabb Schirilla György megint sikeresen átúszta a jeges Dunát. Én ennek nagyon örülök, mert én most még a kezemet se mosnám meg hideg vízzel, és ő azt mondja, hogy az egészséges életmódot akarja népszerűsíteni, és szerintem igaza van, mert én sem lennék ilyen beteg állandóan, ha minden télen átúsznám a jeges Dunát. De annyit azért hozzátennék, hogy neki valószínüleg nincsenek kicsi gyermekei, akiket akkor is ölelget, meg minden, amikor betegek és aztán jól összeszed tőlük mindenféle bacilust, meg vírust, meg baktériumot, meg ilyeneket...

1 comment:

Noémi-Ruth said...

Végre utolértem magam és képben vagyok, hogy mi történt veletek :)) Én is folyton összeszedek valamit a gyerekektől, de nem baj, muszáj megszeretgetni őket.
Mihamarabbi gyógyulást!