Wednesday, January 23, 2008

Már nem azért,

de ahol több gyerek van, elkerülhetetlenek az olyan alkalmak, főleg esténként, amikor egyszerűen kezelhetetlenek. Mikor rohangálnak egyik helyről a másikra, mint a kergemérgezettegerek, közben visítanak, nevetgélnek, vihognak megállíthatatlanul...Felesleges bárminemű szónoklat, szívrebeszélés. Roppant idegesítő egy idő után...El nem tudom képzelni, az egykék mivel tudják kiborítani a szüleiket...de biztos van rá módszerük. Bezzeg amikor valahol utcán, vagy akárhol idegen emberek kérdezgetik, hogy jaj,és mind a három a magáé?, s hogy ikrek-e, és hogy egy apától vannak-e :), meg ilyeneket, akkor pillognak nagy szendén, mint a kistörpillák...
Nade, nem is erről akartam beszélni, hanem arról, hogy most találtam meg a tegnap este írt listámat a mai teendőimről. És ott olvasom, hogy : blogszünet. Most már mindegy...kicsit elfelejtettem megnézni a listát, meg úgy egyáltalán...az meg már milyen teendő, hogy valamilyen-szünet.. negatív, vagy milyen? Jó is, hogy nem tartottam be.

5 comments:

Anonymous said...

nagyon jó hogy csak most találtál a listádra:))

Anonymous said...

Nem emlékszem arra, hogy kiborítottam volna a szüleimet, de nem is rohangáltam visongva fel-alá a lakásban. De tudod, az egykés szülőknek sokkal alacsonyabb a türelem-küszöbük és már egy jelentéktelen rendbontásfélétől is a falra másznak. Én már csak tudom.

Anonymous said...

ezek szerint a mieink is ,,normális" gyerekek, mert ők is tudnak így viselkedni:) épp az este is ezt művelték, és hát egyetértek abban, hogy ilyenkor békén kell hagyni őket, bezárkózni valahová, aztán megvárni, míg elvonul a vihar:)

Anonymous said...

...és te mit felelsz? hármas ikrek, nem egy apától? :)

Anonymous said...

:) Ja, jó ötlet...amilyen a kérdés, olyan a felelet, mi?