Wednesday, January 2, 2008

Kezdünk visszatérni

a szorgos-okos-dolgos hétköznapi énünkhöz, és ezután megpróbálunk éjjel aludni és nappal ébren lenni (nem pedig éjjel is, nappal is ébren lenni, ugye)...De csak miután meggyógyulnak a kicsik, mert most már bizonyos mértékben mindenki beteg, de azért kösz, megmaradunk. Annyi filmet néztünk az ünnepek alatt, főleg éjjel, mikor már elaludtak a gyerekek, hogy az totál értelmetlenség. Két dolog maradt meg bennem:
1. A legeszementebb, gagyi karácsonyi komédiából is ( és mi szerintem az összeset láttuk) lehet tanulni valamit, pedig az ember nem is olyan céllal nézi, ugyebár.
2. A Shall we dance?( Hölgyválasz) c. filmet érdemes megnézni, mert gesszvát?, hát nincs benne se házasságtörés, se semmi ilyesmi, pedig az elején biztos voltam benne, hogy lesz, főleg, hogy játszik benne Richard Gere és Jennifer Lopez is. És nem azért mondom, de jó lenne tudni táncolni.
3. Ez már nem kettő lesz, de még ajánlom az Open Water című rémületességet is, ami igaz történetet dolgoz fel, és csak azért kedves nekem, mert T. azt mondta, hogy ő sohase engedne el engem, még akkor se, ha együtt maradván hamarabb falnák fel őt is a cápák. És no offence, de ilyen szép szerelmi vallomást nem mindenki tud ám mondani...:)

7 comments:

Anonymous said...

a Hölgyválasz c. filmet mi is megnéztük, és ugyanilyen gyanúval ültem le, mint amiket te felsoroltál. Na de sz mi szó, nekünk is tetszett nagyon. :)
A másodikat nem ismerem. Arról nem írtál bőven. Cápás???

Anonymous said...

ja és Erika voltam a commentelő, mostanában elfelejtem odabiggyeszteni a nevem.

Anonymous said...

a Hölgyválasz c. filmet mi is megnéztük,nekünk is tetszett,és tényleg néha jó lenne táncolni tudni:)))

márta said...

Igen, Erika, cápás, bár nem ez a film fő vonala...

Anonymous said...

Én meg megnéztem a Resident Evil 1-et, és szomorúan vettem tudomásul, hogy csak egyetlen embert darabolnak fel kiskockákká grandtotálban lézersugárral, ráadásul még ő is színesbőrű (tehát nem csak rossz film, hanem még rasszista is).

márta said...

Nem gondoltál még arra, hogy filmkritikus legyél, ha nagy leszel?

Anonymous said...

A Hölgyválasz nekem is a kedvencem, amúgy általában szeretem a Gere-és meg a Lopez-es filmeket.