Tuesday, January 29, 2008

Mintha nem lenne épp

elég, hogy morcos ez a reggel (van ilyen, mitcsináljunk?), még ezt is meghallgattam vagy százszor, meg az összes feldolgozást, ami létezik. Régebben akár színésznőnek is elmehettem volna, akkor is tudtam sírni, ha viccesre gondoltam közben, de most már ez nem megy, viszont ez a dal...igen, ez ki tudná hozni belőlem a tragikát.
Apropó Beatles...állítólag Izráelnek 43 év után jutott eszébe bocsánatot kérni az együttestől azért, mert 1965-ben nem engedték őket koncertezni. Most viszont szép bocsánatkérő levelet írtak a még élő tagoknak valamint az elhunytak családtagjainak, és szeretettel várják már őket egy kis zenélésre. Ez is szép példája annak, hogy sohadesohase késő, és hát látom már van olyan is, hogy postumus-bocsánatkérés , vagymi, manapság már minden van.
Amúgy, arra gondoltam, postolnék egy hangos-bejegyzést, tehát írás helyett beszélnék, még nem tudom mit, de aztán elvetettem a gondolatot, mert: 1. biztos nem tudnék komoly maradni, 2. fogalmam nincs, hogy kell az ilyet kivitelezni.

15 comments:

Anonymous said...

És azt tudtad, hogy a New Kids on the Block újra összeállt? :)

Levente

Anonymous said...

Ez jó ötlet, mármint a hangos bejegyzés, próbáld meg, légyszi, mert én még sose hallottam a hangod!

Éosz said...

Miért lenne az baj, ha nem tudnál komolyan maradni? :-))))

Rajta, rajta, "hangos" bejegyzést várok!!!!

Anonymous said...

Levi, igen, tudtam...nem tudom, milyen célpiacra akrják magukat bepozicionálni, mert kétlem, hogy a hajdani tinilányok ma is odalennének értük...:)

Anonymous said...

Kivitel-tipp: magaddal szembe állítod a film üzemmódban működő fényképezőgépet (kamerát). Mondasz neki / magadnak / nekünk / akinek akarsz valamit. Felpakolod a youtubre (előtte itt is regisztrálnod kell). A youtubos Mártahangja filmet meg beágyazod a naplódba. Lehet, hogy van egyszerűbb eljárás is, de minek, mikor lehet cifrázni?

Anonymous said...

:))) Ha valaki tud ennél is cifrábbat, akkor mondja...Feltétlenül akarom tudni a legbonyolultabb variánst. Ígérni nem ígérek semmit, mert szégyenlős vagyok...De technikailag akkor se árt fejlődni kicsikét.

Adona said...

hajra marta! :)

Anonymous said...

Latod-latod, csak a hangrol beszelsz, aztan itt mindjart mar videot is akarnak...
Ha a youtube-ra kiteszed, barki raakadhat. Akarod? Inkabb beszelj valakivel, aki tudna adni helyet a felvetelnek valahol, s ide csak a linket tedd ki.
Ha tenyleg csak hangot akarsz megosztani, az meg bonyolultabb is lehet.

Anonymous said...

amugy a new kids on the block temara az a mondandom, hogy egyik este visszaneztem a dob+basszus egyik adasat. az elso emelet volt a tema. olyan vagany volt visszanezni milyen is volt jo 20 eve a rajongas, a slagerseg :) kellemes deja-vu :)

marta: akkor jojjon az en cifrasagom. lehet orbitalis lesz :))

szoval... manapsag jo par helyen van webcam, amivel egy-egy helyseg kozpontjat vagy mittomenmilyet ejjel-nappal lehet nezni a neten.
kivalasztanal egy ilyen pontot. kiirnad ide az idopontot, no meg a datumot es persze a webcimet is.
mi pedig rogzitjuk a felvetelt es leadjuk hozzad a feltetelezet feliratot hozza :) aki legkozelebb all a te szajadrol leolvasott tortenethez, ize poszthoz azt megtiszteled azzal hogy ideposztolod a feliratjat :)
ce zici? :)) eleg faradt voltam? hogy ne legyek ertheto? ;)

PS: ha osszehozod, szerintem mar nem mondhatod, hogy nincs rajtad a vilag szeme ;)

Anonymous said...

Csak hangot akartam, de már nem akarok. De a kivitelezése még mindig érdekelne, de csak úgy, hogy tudjam, nem másért. Aki kíváncsi a hangomra...hát, egyszer, mikor báboztunk valami gyerekeknek, akkor én voltam a bárány.

Anonymous said...

Kiddos, te vagy a nyerő...:) Semmitse értek az egészből, ha akarnám még, akkor ezt próbálnám meg, de már nem akarom...vagyis ezt már mondtam.

Anonymous said...

Hát nem vagyunk egy ízlésvilágon, ami a Beatlest illeti.

Laszlo said...

Ráklikkeltem a csemegekukorica címkére, hogy lássam, mit is jelent, mert nem értem. (még most sem)

Aztán rátaláltam erre. Nagyon jó!

:))))))))))))))))))))))))
Te voltál a bárány!
:))))))))))))))))))))))))

Anonymous said...

Csemegekukorica: mikor én kicsemegézek valami hírt a sajtóból, és azt kommentálom. Az olyan csemegekukoricás.

Laszlo said...

:D
Értem.
Köszönöm

Te voltál a bárány :)))