Wednesday, January 9, 2008

Mondanom sem kell, hogy



totál nem értek az autókhoz. Jó, hogy semmihez se értek, mégis mindenről beszélek...T. sokszor szórakozik olyanokkal, hogy nézeget autókat a neten, közben én azzal szórakozom, hogy nézem, ő vajon milyen autókat nézeget a neten. Szereti kikérni a véleményem róluk, pedig tudhatná, hogy nem értek hozzá. Ugyanazt a típus tetszik, ha például hupilila, de ha hupikék, akkor már fel sem ismerem, hogy ugyanaz az autó. Na mindegy. DE. Tegnap este láttam egy olyan autót, AZ AUTÓT, hogy végem volt tőle. Ez pedig a Chrysler PT Cruiser. Életemben nem láttam még ilyen szépet. És csak ötmillió forintba kerül :). Álmodik a nyomor... :) De azért nézelődni és ámulatból bámulatba esni szabad. Az első kép egy 1934-es modell. Hát már az se volt semmi. Szerintem. De én nem értek hozzá...:)

8 comments:

Anonymous said...

R. is szokott azzal szórakozni, hogy autókat nézeget a neten, csak én nem vagyok olyan rendes, mint te, hogy nézzem, hogy ő milyen autókat nézeget.:)) Amúgy tényleg szuper ez az autó, bár igaz, hogy én sem értek hozzá:))

Anonymous said...

Én sem értek hozzá, de Dani jól megmondta róla a véleményét, majd beszéld meg vele. Ja és hozzátette, hogy nem egy rossz autó csak neki nem kéne, akkor meg nekem se, legyen a tiéd :)

Anonymous said...

Én sem értek nagyon az autókhoz, de nagyon szeretek vezetni...Mióta áttelepedtünk, és nincs autóm, nagyon hiányzik...De majd lesz megint(remélem )Mindegy, hogy milyen, csak jól menjen...Még a színe sem nagyon számít nálam...

márta said...

Rena, megkérnéd Danit, hogy mondja már meg nekem is, hogy miért nem kellene neki ez a csoda? :) Tényleg érdekel...

Anonymous said...

Nem akar nyilatkozni, de arra gondolok, hogy túl macerás meg kényes autó és sokba kerül a fenntartása vagy ha túl nagy hülyeséget írtam akkor úgyis meg fogja mondani.

SKata said...

Van ám ízlésed,az biztos:))))!!!!Ráadásul nemcsak szép,de állati jól megy ÉS!!! biztonságos!!!!!

Anonymous said...

Nahát, nekem pár éve ez az álomautó :D Mondjuk a Volkswagen Beetle-t is nagyon csípem... De úgy igazán én is a Crysler PT Criuser-ért rajongok. Képzeld, Laci, a sógorom, szinte megszerezte a menyegzőnkre (mármint béreltük volna egy napra)... De csak szinte :(((

márta said...

Kár, hogy nem sikerült. Ebbe az autóba amúgy nagyon illett volna egy cilinderes vőlegény...