Saturday, January 26, 2008

Csak mondom,

hogy itt lehet szavazni az Év Érméjére ( Coin of the Year), azt hiszem a múlt évre vonatkoztatva, de végülis mindegy, mert az a lényeg, hogy a magyar 50 Ft-os is az elsők között van, és semmibese kerül szavazni egyet. Mondjuk, azt nem tudom, ésmivanha a magyar 50 Ft-os lesz az év érméje...egyszerűen csak jó győzni, ez is elég ok, nem?
Amúgy életemben nem láttam még olyan szép érmét, mint az ausztráliai 1 dolláros...de azért a mi pénzünkre szavaztam.

8 comments:

katics said...

Muszáj volt a finnre (is) szavaznom!

amilgade said...

Jelentem szavaztam!!!

SKata said...

Szavaztam,már kb. 20at az 50-esünkre:))),mert engedi egymás után többször is:)))!Amúgy febr. 2.-án lesz az r-edményhirdetés!

Anonymous said...

Én az ausztrál 1 dollárosra szavaztam, hogy azért az általad vélt szépség se múljon el dícséret nélkül.

márta said...

Közben eszembe jutott, hogy tényleg, miért nem arra szavazok, ami tényleg tetszik...Erre is jó a blog, megteszik helyettem mások...

Anonymous said...

nekem a nevadas tetszik nagyon..tobbek kozott..:)) de arra ugyis szavaznak a nevadaiak, nem igaz?:))Ugyh en is a magyarra szavaztam:))

márta said...

Nekem ritkán kell nagyon-nagyon valami (mondjuk, ez nem teljesen fedi a valóságot...), de...jó, butaság, de most nagyon szeretnék egy ilyen ausztrál 1 dollárost. Hogy lehet egy érme ennyire szép? Ha nekem lenne ilyenem, soha nem költeném el.

Andi said...

Szia Marti,
Meg most tartok ennel a nagyon erdekes posztodnal, es gondoltam rakattintok mar arra a linkre, hatha meg meg lehet nezni mikre lehetett szavazni. Na es mit talaltam? (lehet te is lattad mar ezt, sot lehet egy kesobbi posztodban meg is emlited majd, de azert en iderakom):

''In the public's eyes, Hungary has created the Coin of the Year. This year for the first time a COTY People's Choice Award was selected by more than 100,000 coin enthusiasts worldwide who voted online at NumisMaster.com. The award goes to the Hungarian Mint for its copper-nickel 50-forint that commemorates the 50th anniversary of the 1956 Hungarian revolution.''

Wow!! :-)
En sosem lattam ezt az 50 forintost, nagyon szep lehetett, ha megvalasztottak az ev penz-ermejenek 2008-ban.
Sajnos amikor valaki messze lakik a hazajatol, ilyen szep es jo dolgokrol neha lemarad...