Friday, September 28, 2007

Az este

olyan hírt kaptunk, hogy padlót fogtunk tőle. Bááár, be kell valljam, hogy mint már annyiszor az életben, a szívem mélyén, vagy hogyismondják ennek, éreztem és tudtam. Ilyesmi nem először fordul elő velem, azt hiszem, ezt nevezik női intuíciónak, mert férfiaknál még nem nagyon láttam működni, igaz, én csak egyet ismerek közelebbről, és hát nála nem működik, na.:) De jó hír, meg minden, csak amolyan padlótfogós. És még mielőtt kombinálnátok, nem vagyok terhes vagy ilyesmi. Majd úgyis kiderül. :))))
Amúgy meg Enikő lázas volt reggel, de aztán elmúlt neki, mikor már elmúlt az ovibamenés veszélye is .:) És olyan igazi őszi idő van, reggel szinte végig egyesben vezettem az iskoláig a zuhogó esőben, meg minden, és hát ugye mondtam már, hogy én annyira szeretem ezt az időjárást... Ha értenék a fényképezéshez, állandóan ilyen őszi képeket készítenék, így is készítek, de csak a fejembe raktározom el őket.
Jaj, annyira szeretek ajándékot kapni. Adni is, de most olyan kapós kedvemben vagyok. Nem vásárolt dolgokat, persze, hanem olyan igazi ajándékokat. Mint például az a pici fehér virág, amit Enikőtől kaptam az este. S ma reggel megkaptam az idei első karácsonyi ajándékomat is. És amúgy is nagyon szerncsés vagyok, mert szinte minden nap kapok valami szép gyerekrajzokat, meg ilyeneket. Azt hiszem , most bééééééé-fejezem, mert péntek lévén, olyan igazi hálás és békés, meg örömteli, meg ilyesmi hangulatom van, na nem mintha okos dolog lenne a hangulataimra hagyatkoznom, de azért nem árt, ha néha igen. :)))))))))
U.I. S még csak annyit, hogy a legújabb szakácskönyvem tanácsát megszívlelve és abból kiindulva, ma méltósággal fogok fogadni minden elrontott palacsintát, meg a dolgokat, amiket elfelejtek megcsinálni, meg ilyeneket. :))))))

4 comments:

Adona said...

nocsak...
ezek után mindenki lesni fogja a nagy hir kiderulését! :)

Anonymous said...

nahát sokaig tartson a jó kedved:D Azt hiszem hogy neked a palacsintaserpenyöd nem jó,azért sekerü midig rongyos palacsinta:) na...én is várom a hir kiderülését:)

Gabi said...

Természetesen engem is megesz a kiváncsiság ezzel a jó hirrel kapcsolatban!!!

Anonymous said...

ó, ez olyan izgi, csak ne húzd sokáig, mer' megöregszünk:))))