Thursday, September 27, 2007

Hát mit mondjak?

Ma reggel nagyon determinálva voltam, hogy dirr-durr, meg sitty-sutty, de már elmúlt. Ha egyszer TÉNYLEG abba akarom hagyni, nem szólok előre, mert lebeszéltek róla, meg minden. Sokkal fontosabb az a jó kis beszélgetés, amit Sárával folytattam, megpróbálom visszaadni a szavait: Anya, azt hiszem, a Szórádi Andris szeret engem. Tudod, honnan gondolom? Mert azt mondta, hogy szép a rajzom, és megdicsérte az esőköpenyemet. Igaz, hogy a Katának írt szerelmes levelet, de engem is szeret. Képzeld, anya, ez szomorú lesz: a Horváth Dani meg a Szórádi Andris kaptak egy-egy fekete pontot, mert fociztak az osztályban és leverték azt a szép virágot, amit Zsófi hozott. Én nagyon sajnáltam őket, mert ha én fociztam volna, lehet, hogy én is levertem volna, ők arról nem tehetnek... Szóval, így van a helyzet a Szórádi Andrissal...:)

5 comments:

Anonymous said...

hajjjaj :)

Időbeosztás-guru said...

Látod Márta, az ilyen meg hasonló bejegyzések miatt okoz a blogod függőséget. Én nem is tudom, ha tényleg abbahagyod, egy csomó ember fog elvonási tünetekben szenvedni egy jó ideig.
Megyek most, keresni egy lányt aki rajzol és van esőköpenye, hogy dicsérjem meg.

Betti said...

:D

liv said...

hihihi, kezdődik (?)...

Anonymous said...

korán kezdödik:))ezt már jonathannál is látom...az oviba vot egy Mary a suliba egy Carlotta(minda kettö szöke,és szép fürtjei vannak)...most azon gondolkozik valyon melyik legyen a felesége:D