Monday, September 3, 2007

Összeszedtem

az összes gyerekemet, kit innen, kit onnan, mindenki elég jókedvű, szóval kár volt annyit aggódni előre. Elmentünk még tornacipőket venni, és mivel rájöttem, hogy az összes pénzem elfogyott, a Sára zsebpénzét költöttük el. De nemcsak tornacipőket vettünk, hanem láttunk egy furulyázós utcazenészt, hát ő is kapott egy kis pénzt, aztán Enikő lecövekelt egy péksüteményes előtt, és keserves sírásra zendítve kibulizott magának egy nagyon csokis kakaós csigát, aztán még vettünk egy kis fagyit, és azt hiszem ennyi. Volt-nincs zsebpénz. És Anna megkérdezte, hogy akkor most mindennap kell-e neki jönni ebbe az iskolába, majd Sárával együtt örökbe fogadtak egy sérült szárnyú, sánta legyet, aki most már igazi családtag lesz nálunk ( Légyi a neve).

7 comments:

Anonymous said...

de aranyosak vagytok!Ugye kár volt aggódni,jó lesz minden!A suli biztos jó!Na,szép deutant nektek!

Gabi said...

Milyen aranyos és önfelaláldozó gyerekeid vannak :-) még a saját zsebpénzüket is bedobják a közösbe.

Hajrá SULIIIIII!!!

Adona said...

hogy van Légyi? :)

Anonymous said...

Gondolom eleg santikalosan...:P;-)) Nem? Na szegenyek...de majd ha felnonek, es dolgozni kell, akkor megtudjak, h megiscsak a sulis elet volt a gyongyelet:-)))

márta said...

Hát képzeljétek, hogy az újdonsült családtagot kihajították az ablakon ! Úgyhogy nem tudom, per pillanat mi van vele ...

márta said...

Ja, és a zsebpénzt meg visszafizettette az apjával, stul, stul, stul, kamatostul ! :)

Anonymous said...

Hehehe..Nagyon okos gyeyrek!!:D