Friday, May 25, 2007

A blogírásról

  Már megint erről, na...Olvastam, hogy egy szakértő szerint, a blogírás megváltoztatja az ember életét. És általában jó irányban. Azért, mert mindennap megírhatjuk a véleményünket, ami addig is tisztul, ugye, amíg írjuk, aztán meg elősegíti a kapcsolatteremtést . Ez a szakértő hölgy például pont a blogíráson keresztül ismerkedett meg a későbbi férjével. Biztos kommentelgettek egymásnak :)
  Azt hiszem, az én életembe is pozitív változásokat hozott (bár T. ezzel talán nem ért minden esetben egyet, főleg, mikor ő is le akar ülni a géphez, én meg épp blogot írok:). Először is segíti a kapcsolatfenntartást a régi és többnyire távol élő barátokkal, meg aztán két új embert is "megismerhettem" így, akikkel talán soha nem fogok találkozni, de azért jó, hogy vannak.

2 comments:

Időbeosztás-guru said...

Állitólag Alzheimeres sem lesz az ember, ha blogot ir. Majd évek múlva visszaolvasgathatod, s emlékezhetsz...

Anonymous said...

A blogolás legpozitívabb környezetkímélő hozadéka, hogy kevesebb naplót írnak tele az emberek, és így kevesebb esőerdő pusztul.. hmm. .. Alzheimer.. nem csak a diagnosztikához jó? .. hogy .. "húha, túl sok mindenre nem emlékszem az elmúlt hónapokból, ez bizony Alzheimer". Azért sajnálom a szakértőt;)