Tuesday, May 22, 2007

Még nem tudom,

  mit is fogok most írni, csak úgy írok valamit, mert kedvem van hozzá, nem tudom, miért van nekem erre szükségem, nem is tudom, hogy tudtam meglenni olyan hosszú ideig írás nélkül. Egyszer régen írtam már naplót, titkosat, de aztán elégettem, mert túl sok energiámat vette el a rejtegetése. De megírni jó volt.
  A mai napom is eltelt, várom a következőt. Figyeltem arra, hogy különleges legyen minden Annának, remélem, sikerült, legalábbis úgy vettem észre, hogy elégedetten és boldogan aludt el.
T.nek szervízben van a cégautója, de van helyette egy csereautó, egy Opel Corsa , a legújabb típusú, dés, ha mond ez valakinek valamit, mert nekem nem. Pont úgy néz ki, mint egy Peugeut. De lehet, hogy csak azért tűnik így, mert annak idején a Peugeut is szürke volt, meg ez is. Szóval, ezen az Opelen vittem be Sárát a városba, jó volt, csak kétszer fulladtam le.
  Mást nem nagyon tudok mondani, még tanulnom kellene egy kis németet, de nincs kedvem hozzá. Nehezen haladok vele, de kitartok. Még az a jó, hogy elég kitartó vagyok. Az angolt sokkal jobban szeretem, azt azért tanultam, mert odáig és vissza voltam - vagyok érte. Hát mára ennyit. Kicsit unalmasra sikeredett, de ilyen is kell, hogy legyen néha. Amúgy sem túl érdekfeszítő az életem, csak megpróbálom úgy előadni a dolgokat, mintha az lenne.

4 comments:

csillag said...

jó, hogy akkor is írsz, amikor nem tudod miről írj. Legalább van mit olvasni:D

Anonymous said...

"Az én életem unalmas és érdektelen" sopánkodott Bruce Willis, majd ledobott négy kilónyi C4-et a liftaknába a Nakatomi torony 32. emeletéről.

(jó, mondjuk ez csak kitaláció, ilyen nem is volt a filmben.. de akkor is mein Gott.. akkor volnál uncsi, ha minden nap ugyanazt a szöveget írnád be.. és akkor is csak egy hét elteltével)

Anonymous said...

meg kell nezzed akkor a Felforgatokonyv cimu filmet. s hatha megerted, hogy mi az ami unalmas. S bepillantast nyersz a szemkozti ablakbol a sajat eletedre, akkor megerted, hogy vonzo az eleted.

márta said...

Hálásan köszönöm nektek a "feddést". De tényleg. Jó ez a "szemközti ablak" kifejezés. Többet nem fogok sopánkodni, s ha mégis, szóljatok rám.