Sunday, May 13, 2007

Eurovízió

  Most éppen éjjel fél egy van, és én még mindig nem alszom...Átestem azon a holtponton, amikor elaludhattam volna, most meg teljesen éber vagyok. Megnéztem az Eurovíziós Dalfesztivált. A szerbek lettek az elsők, a magyar Rúzsa Magdi a 9. lett, ami nagyon szép helyezés. Nekem a legjobban ő tetszett (nemcsak azért, mert magyar) és a grúz énekesnő. T. -nek a bolgárok jöttek be. Jól szórakoztunk nagyon, mert minden országból bejelentkezett egy-egy bemondó a végén, aki elmondta, hogy adott ország lakosai kire szavaztak; aztán megfigyeltük, hogy a háttérnek mindig egy helyi szép jellegzetes épületet tettek be, tehát a franciák az Eiffel tornyot, mi a Parlamentet stb. Hát látjuk, hogy a moldávok beraktak valami nagy, kivilágított felhőkarcolókat :))) Nem tudom, kit akarnak átverni.
  Most megyek, vacsorázok még egyszer, vagyis inkább reggelizek , aztán megvárom a következő holtpontot, és vigyázok, hogy most már ne essek át rajta, mint Béni a fán (idézet Sanyi bácsitól). Mindenkinek jó éjt!

1 comment:

liv said...

ritkán sajnálom, hogy nincs tévénk, de most sajnáltam, ez biztos jó lehetett...sajnos a megasztárt se mláttam, de a dal nekem is tetszik!!! tényleg ügyes a csaj! és ahogy hallottam, a szakmai díj az egyetlen "objektív" és értékes díj ezen a versenyen, a többi szavazat szimplán politika.