Monday, May 14, 2007

Kihívások

  - Elérni, illetve megérni azt, hogy a gyerekek vállalják a felelősséget a saját dolgaikért. Majd valamikor... Reális vagyok, a közeljövőben ez biztos nem fog bekövetkezni. Most még ott tartunk, hogy soha nem tudjuk kideríteni, ki kezdte a verekedést, ki borította ki a az összes gyöngyöt és nem akarja összeszedni, stb.
  - Elérni, hogy a rend tovább tartson öt percnél. Én hagyom őket játszani, mert nem idegesítem sem magamat, sem őket, hogy állandóan rendre intem őket (bár T. szerint a rend megtartására kellene koncentrálnom, tehát, hogy állandóan résen legyek, én legyek a Rend Őre :)) ... Olyan hamar képesek teljesen felfordítani a lakást, hogy az őrület.
  - Elérni azt, hogy mindig rend legyen a ruhásszekrényekben. Ez nehéz lesz, a sok ruhacsere és próba miatt. Hát azt mégsem várhatom el, hogy naponta csak ötször öltözzenek át...
  - Elérni azt, hogy az ételt együltükben egyék meg. Ne álljanak fel evés közben húszszor az asztaltól. Egyedül Anna az, aki leül, és addig nem áll fel, amíg jól 
nem lakik. A másik kettő 
leszaladja az esetlegesen felrakódó zsírt még evés közben.
     Ha mindezt elértem, valószínűleg már fehér hajam lesz, valakik anyósnak fognak szólítani, és vissza fogom sírni ezeket a mostani, édes káosszal teli időket.

3 comments:

Időbeosztás-guru said...

Egyszer majd nagyon meg fogja neked köszönni 3 fiú, hogy néztél a kihívások elé. És kb. 30 másik fiú meg egészen mást fog kívánni :))

Anonymous said...

Ahogy a világnak működnie kellene.. arra azért kíváncsi vagyok, milyen postokat írnál, ha mondjuk hétfőn reggel arra ébrednél, hogy ez mind teljesült, és ez az állapot vasárnap estig tartana:).

Andi said...

Szia Marta,

Tudom nem ismerjuk egymast, de remelem nem haragszol, nagy erdeklodessel olvasom a blogodat. Meg most akadtam ra nem regen es meg most csak itt jarok a 4 evvel ezelotti bejegyzeseidnel, de nagyon elvezem oket, igy a messzi ismeretlenbol, gondoltam hozzaszolok en is az irasaidhoz, es ezzel be is mutatkozom.

Ehhez a post-hoz csak annyit szeretnek hozzafuzni, hogy vannak dolgok, amelyekhez sohasem leszunk eleg felnottek. En meg a mai napig nem tudok a ruhaszekrenemben rendet tartani, es reggelente 5-szor legalabb meg mindig atoltozom, aztan mindent amit lerangatok magamrol nagy sietsegemben a foldon kot ki, pedig mar lassan 30 vagyok...
A lanyok mar csak ilyenek.

Kellemes napot neked es a csaladodnak.

Andi