Thursday, November 22, 2007

Anna tanítónénije

nem tudom, mit gondol most rólam...Az úgy volt, hogy tegnap az én kezemben volt utoljára Annám üzenőfüzete, és aztán eltűnt. Van ilyen. Az este is kerestem vagy egy órát, ma reggel is megnéztem mindenütt, de sehol semmi. Így hát elővettem egy új füzetet, ráírtam, hogy: Ideiglenes üzenőfüzet( a másikat eltűntették a manók) Hogy nehogy már ne legyen mibe az üzeneteket írni, ugye. És hát most látom, hogy az eredeti itt van, a szemem előtt. Ráadásul azt se mondhatom, hogy beleolvadt a környezetbe, mert olyan égő piros a borítója. Most már csak abban reménykedem, hogy nem kérik ma azt a füzetet, és így megmaradhat a komoly imázsom a tanítónéni előtt.

5 comments:

Anonymous said...

te olyan vicces vagy :))
szeretem :*
Erika

Anonymous said...

Ma már ilyen is van, hogy "üzenőfüzet"? Jól le vagyok maradva. Annak idején ha valakinek valami problémája volt velem akkor beírt az ellenörzőbe. Emlékszek volt ilyen az ellenörzőmbe mikor másodikos voltam, hogy: "Renáta nem tudja a szorzótáblát" azóta sem :) meg ilyen is, hogy "Renáta mára semmit nem tanult" de ebben érezhető némi túlzás, mert igaz, hogy nem emlékszem pontosan, de hogy semmit nem tanultam volna aznapra, azt nem hiszem.

márta said...

:) Nekem anno szülői értekezleten derült ki minden bűnöm. Utána mindig balhé volt. :)
Na szóval, van olyan hogy üzenőfüzet, és abba olyanokat illik írni, hogy pl.: Tisztelt Tanárnő, mivelhogy alulírott P.M. jól elrakta vhova A. nevű gyermeke füzetét, tessék ezt ma neki elnézni. Meg ilyenek...

Anonymous said...

Vikinek is van üzenőfüzete, de eddig még nem tüntették el a manók...ha mégis eltűnne, tudom, mit fogok csinálni...köszi a tippet!:))

SKata said...

Érdekes,mert a mi lakásunk hiába csak (kis jóindulattal) 1,5szobás,mégis időről-időre elnyel dolgokat!Aztán mikor már pótoljuk,előkerül...de hónapok múlva ám:)!
Úgyhogy Neked még szerencséd volt!