Wednesday, November 28, 2007

Beállhatnánk mind a

négyen a Pirosorr Bohócalapítványhoz, pedig csak egy kis esti sétán voltunk kinnt. Ezért szeretem én a szerdákat, mert ez az egyetlen nap, mikor nem kell különféle délutáni szolfézsra, meg ilyesmikre menni, mert az egy őrület, olyankor semmiresincs idő. Sétára meg pláne nem, főleg, hogy fél ötkor már sötét van. Kicsit hintáztam, bár ne tettem volna, mindig hányingerem lesz utána...Most csak a Sára keserves zongoragyakorlását kell végighallgatni, a Hull a pelyhes fehér hót játssza, de valami nagyon falcsul, mehetek kinyomozni, mi nem stimmel, ugye az én elképesztő zenei előképzettségemmel kiszámolni, hol is van az a fá-diez, meg ilyenek, és hogy meddig kell kitartani a titit meg a táát, vagy a táááát.

8 comments:

Noémi-Ruth said...

Na, éppen én is zongorázást hallgatok, a fölöttem levő szobában van a háziak zongorája. Most éppen Bence játszik, mert eléggé alaphangon megy minden. Ákost az apukát szeretem hallgatni, mert ő nagyon szépen játszik, csak ritkán. Marci meg ahhoz képest, hogy jó párszor sírva panaszkodott nekem, hogy utálja a zongorát, eléggé összehangolódtak már a hangszerrel. :)

márta said...

Énis, énis tiszta szívből utálom már a zongorát, de a Hullapelyhest mindenképpen...

márta said...

:))) Most mondja a kisasszony, hogy minél többször el fogja játszani, hátha hamarabb eljön a Télapó...Szegény szomszédok! Szegény, szegény önmagam!

Anonymous said...

annyira élvezem ezt a pósztot, mert hasonló cipőben járunk:)) csak nekem hegedűnyikorgást kell hallgatnom, el tudod képzelni?:))) szerintem sokkal rémesebb, mint a ti zongorátok!:)) na, de kibírjuk, ugye? csak épp gyakoroljanak-mondom én.

Anonymous said...

kitartást Márta:)))

Anonymous said...

akkor mondjátok meg, jó dolog, ha az ember lányának gyereke zeneiskolába jár???
időben közöljétek a választ mert tudnom kell, hogy akkor nálunk majd lesz-e zeneiskola vagy nem.
ja, nem is mondtam van időtök bőven, mert nincs még gyerekünk. :D
és lehet mire a mi gyerekeink lesznek iskolások a tietek már gyönyörű koncerteket ad és nem is fogtok emlékezni a "Hull a ("hulla" :DDD) pelyhes fehér hó", c.és a többi dalra ;)
Erika szólt, uff

Adona said...

én néha nem bánnám, ha egy kis élő zeneszó hangzana körülöttem... :)

Anonymous said...

Na jó, akkor képzeljétek el azt is, mikor még Udvarhelyen laktunk,Nimród a nappaliban zongorázott, Abigél a szobájában(az emeleten)fuvolázott, Áron pedig a konyhában hallgatott valami zenés-CD-t...Szerencsére a szomszédaink nem laktak túl közel...
Hogy én hogy bírtam?! Nem is tudom...
Nehezen...Ide, Debrecenbe, nem hoztuk el a zongorát(csak a szintetizátort)és hála a modern technikának,Nimród feltesz valami fülhallgatót, s mittudomén mit-hogy kapcsol,de én nem hallok semmit a zeneszóból, csak valami tompa billentyű-ütögetéseket...Áron pedig csak hétvégére hozza haza a furulyáját,az iskolában gyakorolnak...Elvégre azért járnak iskolába...:)))Szóval,kitartás Márta, lesz még jobb is...