Friday, November 9, 2007

Most csak azért

ugrottam be mégegyszer ide, mert várnom kell Sárára, szolfézson van szegény, aztán addig is kihasználom az időt. :) Kit akarok én becsapni, mi? :) Amúgy jó net-leszoktató terápiában vagyok éppen, mert most látom, hogy bizony kissé függő voltam (vagyok!), mégpedig tagadási-fázisban-levő függő. Van még néhány függésben levő ügyem, és arra gondolok, vajon miért nem a tisztán értelmes dolgoktól válok függővé?Bár talán nincs is ilyen, mert mondjuk a tisztaság egy nagyon jó dolog, de a tisztaság-mániástól óvjon meg az ég. Meg a munka is jó dolog, de a munkamániástól is óvjon meg...Meg az is jól esik, ha valaki dicsér, de ha valaki állandóan ezt teszi, hát attól is blablabla...Így megy ez, az emberek vagy a lovacska egyik, vagy a másik oldalán vannak. Csak az okosak és ügyesek ülnek a nyeregben.
Nos, hosszú és hideg, esős hétvége elé nézünk, de vettem ma mindenféle kis bigyókat, hogy lekössem a saját+alkalmi kölcsöngyermekeket. Olyanokat vásároltam, hogy: új csomag gyurma, papírgolyók (angyalkafejnek való), új ragasztó, meghegyeztem az összes ceruzát, mert végre vettem egy olyan hegyezőt, ami épp az teszi, amire tervezték. Aztán. Vettem túrót valami közös pogácsasütéshez. Gondolkozom egy olyanon, hogy esetleg elmenni a termálfürdőbe lubickolni, elvégre még bérletünk is van, vagymi, de félek egyedül a három gyerkőccel, mert nincs három szemem, se három karom, meg ilyenek.

3 comments:

Anonymous said...

Az jó, hogy igy feltalálod magad s egyben ötleteket is adsz, hogy mivel lehet lekötni a gyerekeket, meg hova lehet menni velük, meg ilyenek, pl. ez jó dolog nem gondolod, vagy ez nem függőveszély?

Anonymous said...

Kellemes hétvégét nektek, és azért javuljon már meg az a számítógép!!!

márta said...

Magdi, úgy legyen, de sajnos ebben másra kell hagyatkoznom, mert totál nem értek hozzá, aztán eddig még csak a férjemet mertem nyaggatni,ha kellett, most pedig szép türelmesen várok soromra.
Rena, ebben a dologban nincs függésveszély, mert állandóan új vmit kell kitalálni.