Monday, June 25, 2007

Eccer

ez a fagyisautó fog a sírba vinni, mondom én, majd jusson eszetekbe, hogy megmondtam. Annyi, de annyi baj van miatta, s a pénztárcám is sokkal laposabb, meg minden. Ma is, megjött nagy tralalával, aztán, bár megbeszéltük, hogy csak minden másnap vehetnek fagyit, mégis rábeszéltek, hogy csak ma, és soha többet, de aztán összevesztek, hogy ki vigye a százast, meg ki a kétszázast, s mire leértek volna, a fagyisautó elgurult. S azóta is áll a bál, hogy ki volt a hibás, a fekete gubás, meg ilyesmi. Komolyan mondom, megőszülök...

2 comments:

Anonymous said...

Valamiert rogton a Burzsoa nyugdijasoktol az "Igazsag faj (Family Frost)" cimu kis tancdalenek jutott eszembe.. illetve nem is, mert ez egy szalonkeptelen bagazs. Jajjjj .. fel kell irnom a Family Frostot is a "popkulturalis hianyossagaim" listamra, mert meg sohse ettem toluk semmit sem (kozvetlenul a "Happy meal" ala fog kerulni).

márta said...

Nekem meg olyan hatalmas hiányosságom van, hogy például még a táncdaléneket sem tudom. Amúgy nem a Family Frost jár, szerencsére, mert ők nagyon drágák.